cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Actualitate » Ieri, 6 decembrie 2016, a fost aprins oficial iluminatul stradal de sărbători în orașul Cugir

Ieri, 6 decembrie 2016, a fost aprins oficial iluminatul stradal de sărbători în orașul Cugir

Publicat în 07.12.2016 la ora 11:38

Ieri, 6 decembrie 2016, în seara zilei de Sfântul Nicolae, Primăria Cugir a aprins luminițele de Crăciun, instalate în oraș și a dat startul programului special de sărbători sub denumirea „Crăciunul copiilor”.

A fost un moment de sărbătoare la care au luat parte peste 300 de localnici veniți să asiste la aprinderea bradului de Crăciun amplasat pe platoul din fața Bisericii „Adormirea Maicii Domnului”, cei mai nerăbdători să-l vadă strălucind fiind ca de fiecare dată, copiii. Tot cu această ocazie, a avut loc „Gala Performerilor”, aproape 100 de elevi, care s-au remarcat la olimpiadele școlare și 50 de cadre didactice fiind premiati de primarul Adrian Teban.

Pentru acest eveniment, pe bulevardul „Alexandru Sahia” s-a amplasat o scenă pe care vor fi desfășurate mai multe activități, pentru întreaga perioadă a sărbătorilor de iarnă. Evenimentul de marți a debutat cu scenete si momente teatrale dedicate copiilor și cu concertul cnoscutului grup „Mlădițe Cugirene”, după care primarul Teban împreună cu un grup de elevi cu rezultate bune la învățătură au numărat secundele până la aprinderea beculeţelor din pomul de Crăciun şi a luminilor ornamentale ce împodobesc oraşul. Prima zi a programului dedicat sărbătorilor de iarnă s-a încheiat printr-un spectacol susținut de grupul „Anotimpuri”.

Constantin Predescu

Acest articol a fost citit de 259 ori

Ieri, 6 decembrie 2016, a fost aprins oficial iluminatul stradal de sărbători în orașul Cugir
5 (100%) 1 vote

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.