cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Actualitate » Ieri, 27 septembrie 2017, IPJ Alba a organizat o acţiune cu efective mărite, pentru siguranţa cetăţenilor din Cugir

Ieri, 27 septembrie 2017, IPJ Alba a organizat o acţiune cu efective mărite, pentru siguranţa cetăţenilor din Cugir

Publicat în 28.09.2017 la ora 14:52

 

Ieri, 27 septembrie 2017, Serviciul de Ordine Publică din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, împreună cu Poliţia Oraşului Cugir, a organizat, pe raza oraşului Cugir, o acţiune cu efective mărite la care au participat 46 de poliţişti din structurile de poliţie rutieră, ordine publică, investigaţii criminale, investigare a fraudelor şi ai Serviciului pentru Acţiuni Speciale.

Acţiunea a avut ca scop menţinerea climatului de ordine şi siguranţă publică, prevenirea şi combaterea infracţiunilor de natură judiciară, prevenirea accidentelor rutiere precum şi prevenirea și combaterea ilegalităților în domeniul silvic şi economico-financiar.

Au fost efectuate 11 controale la societăţi comerciale şi la obiective asigurate cu pază, au fost efectuate controale la depozite de material lemnos şi s-a acţionat în filtre rutiere, pentru verificarea modului în care este respectată legislaţia privind circulaţia pe drumurile publice.

Cu ocazia acestei acţiuni, au fost constatate două infracțiuni, şi au fost identificate 7 persoane bănuite de comiterea de infracțiuni.

Totodată, au fost aplicate 54 de sancțiuni contravenţionale, în valoare de 29.610 lei, din care 6 la Legea 61 din 1991 republicată pentru sancţionarea faptelor de încălcare a normelor de convieţuire socială şi a liniştii publice, 3 la Legea 333/2003 privind paza bunurilor, 54 la O.U.G. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, iar restul la alte acte normative.

Din cele 54 de sancţiuni la regimul rutier, 42 au fost aplicate pentru depăşirea limitei legale de viteză. Poliţiştii au reţinut un permise de conducere şi au retras un certificat de înmatriculare.

La acţiune, au participat şi jandarmi din cadrul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Alba, poliţişti locali şi lucrători ai Gărzii Forestiere Alba şi ai Ocolului Silvic Cugir.

Acest articol a fost citit de 1219 ori

Ieri, 27 septembrie 2017, IPJ Alba a organizat o acţiune cu efective mărite, pentru siguranţa cetăţenilor din Cugir
3.8 (76%) 5 votes

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.