cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Politică » Guvernul liberal începe schimbările la conducerile fabricilor de armament și muniție din Cugir

Guvernul liberal începe schimbările la conducerile fabricilor de armament și muniție din Cugir

Publicat în 10.12.2019 la ora 12:00

La o lună de zile de la preluarea guvernării de către PNL, liberarii din Cugir au început demersurile pentru schimbarea conducerilor la cele două societăți de armament și muniție, funcții ocupate până în prezent de oameni cu carnet de membru PSD.

Din surse liberale, am aflat ca certă, numirea în funcția de director general la Fabrica de Arme, a inginerului Grațian Duma, liberal cu state vechi în partid, care a ocupat timp de mai mulți ani funcția de director de Producție, iar actualmente este inginer șef Cercetare – Proiectare.

Acesta îi va lua locul PSD-istului Gheorghe Sava, al cărui mandat de manager general a expirat deja, la 1 decembrie a. c.

Tot din surse aparținând PNL am fost informați că la Societatea Uzina Mecanică se pregătește scimbarea directorului general Mircea Trifan cu un alt liberal de calibru și anume, ing. Cristian Simu – șef serviciu Proiectare la amintita societate de muniție și armament.

Urmează ca imediat după instalarea directorilor generali să se treacă la înlocuiri tot cu liberali, în eșaloanele aflate în subordinea directorilor generali, adică, director general adjunct, director producție, director comecial, inginer-șef calitate ș.a.

Nu vor scăpa de tăvălugul schimbărilor nici administratorii speciali ai fabricilor (cei mai bine remunerați: 90% din salariul managerului general) și nici membrii consiliilor de administrație, puși pe funcții de către PSD, tot pe criterii de partid.

Având în vedere că până pe 15 decembrie urmează să fie definitivate echipele de conducere la cele două fabrici, vom reveni cu precizări.

Constantin PREDESCU

Acest articol a fost citit de 2136 ori

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.