cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Știrea ta » Gunoiul neridicat din zona magazinului „Furnica” din Cugir atrage haite de câini vagabonzi care pun în pericol siguranța locuitorilor din zonă

Gunoiul neridicat din zona magazinului „Furnica” din Cugir atrage haite de câini vagabonzi care pun în pericol siguranța locuitorilor din zonă

Publicat în 08.11.2018 la ora 16:43

Cu toate că magazinul „Furnica” se află la o distanță destul de mică de Primăria orașului Cugir, se pare că asta nu contează pentru firma care a concesionat ridicarea gunoaielor pe raza orașului.

Și cum gunoiul neridicat atrage întodeuna „musafiri nepoftiți și înfometați”, în zonă și-a facut apariția și o haită de câini vagabonzi care se hrănesc cu resturile de mâncare pe care le găsesc acolo și care terorizează populația.

O cugireancă revoltată de această situație a scris pe o rețea de socializare: „Păcat ca nu se ocupă nimeni de curățenie și de câinii vagabonzi. Cu acastă haită de câini vagabonzi prin preajmă credeți că mai are cineva curajul să ducă gunoiul la container? Când te gândești că în altă zi era plin de copii care se jucau printre câini, la câțiva pași de tomberoane, te apuca spaima. Poza este facută la câțiva pași de Primaria orașului Cugir, la „Furnica”.

 

Acest articol a fost citit de 477 ori

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.