cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Știrea ta » Gunoiul neridicat cu zilele de lângă blocul NATO creeaza nenumărate probleme locuitorilor de pe strada Coșbuc

Gunoiul neridicat cu zilele de lângă blocul NATO creeaza nenumărate probleme locuitorilor de pe strada Coșbuc

Publicat în 07.07.2019 la ora 13:55

Așa cum am mai scris și zilele trecute, problemele cetățenilor din Cugir datorate neridicării gunoiului menajer, par să fie din ce în ce mai multe.

Cetățeanul care ne-a trimis imaginile de mai jos ne-a relatat că a ajuns în situația de a nu mai putea să-și scoată autoturismul din curtea propriei locuințe, din cauza gunoaielor împrăștiate de rromii care locuiesc în blocul NATO și ne rogă, ca pe această cale, să facem un apel către autoritățile locale cugirene să facă demersurile necesare pe lângă operatorul de salubritate să rezolve această problemă.

Dar iată ce ne-a scris cetățeanul respectiv: De fiecare dată când vreau să introduc autoturismul în curte, sau să-l scot, îmi trebuie 10 – 15 minite să adun gunoaiele (paturi geamuri sparte și tot felul de alte obiecte aruncate de romii din blocul NATO din Coșbuc. De mai multe ori am sunat la poliția locală, au venit doi agenți și mi-au spus că ei nu au ce să facă, pentru că nu au pe cine să amendeze. Mi-au spus să stau liniștit că vor lua ei legaura cu operatorul de salubritate să vina și să ridice gunoaiele, însă… au rămas doar vorbele că de venit nu a venit nimeni. Pur și simplu nu stiu ce să mai fac… Din păcate nici domnul primar nu ia masuri, cu toate că le-am spus de mai multe ori să mute containerele de gunoi chiar lângă blocul NATO. De asemenea doresc să relatez faptul că de când a venit căldura, mirosul degajat este insuportabil. Nu mai pot sta în curtea casei și nici măcar nu pot deschide geamurile să-mi aerisesc locuința”.

Acest articol a fost citit de 383 ori

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.