cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Ştiri din zonă » Gunoiul menajer din Săliștea va fi ridicat după o pauză de… două luni!

Gunoiul menajer din Săliștea va fi ridicat după o pauză de… două luni!

Publicat în 17.03.2019 la ora 10:00

După o pauză de două luni în care comuna Săliștea nu a avut operator pentru serviciul de salubritate, începând din această săptămână, gunoiul menajer va fi ridicat, după o perioadă destul de lungă de negocieri, de către firma SC Consult SOC Centrum SRL București.

Aceasta va gestiona serviciul public de salubrizare a orașului Cugir pentru activitatea de precolectare, colectare, transport și depozitare a rezidurilor solide, cu excepția deșeurilor toxice, periculoase și a celor cu regim special. Firma de salubritate mai prestează servicii la Cugir, Șugag, Șibot și Blandiana. Gunoiul va fi ridicat de două ori pe lună, respectiv a doua și a patra săptămână, în zilele de miercuri.

Prețul este de 11 lei/persoană/lună iar plata se va face către primărie ca și până acum. Până la sfârșitul luni martie se vor reînnoi declarațiile de impunere pe fiecare gospodărie astfel: pentru Săliștea la sediul primăriei iar la Tărtăria și Săliștea Deal se vor deplasa angajații primăriei la o dată stabilită prin anunț public. Vor fi întocmite declarații din oficiu pentru cei care refuză declarațiile de impunere, conform HCL nr. 6/14.02.2017 și HCL 11/18.02.2019.

Gunoiul va fi transportat la Arad iar costurile de transport au condus la majorarea prețul per persoană. Până în data de 31 decembrie 2018, gunoiul era ridicat de firma Polaris M Holding cu prețul de 10,50 de lei/persoană.

FOTO: ARHIVĂ

Facebook 

Acest articol a fost citit de 110 ori

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.