cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Actualitate » Grupul „Skepsis” din Alba Iulia a oferit o seară de neuitat locuitorilor din Vinerea, în cadrul proiectului educațional „O tempora, o mores!”

Grupul „Skepsis” din Alba Iulia a oferit o seară de neuitat locuitorilor din Vinerea, în cadrul proiectului educațional „O tempora, o mores!”

Publicat în 15.11.2016 la ora 21:23

skepsis-teatru-cugir-noi-2016În seara zilei de luni, 13 noiembrie 2016, comunitatea din Vinerea şi oaspeţi din Cugir s-au strâns pentru a urmări comedia „Farsa Maestrului Pathelin”, în cadrul proiectului educațional „O tempora, o mores!”. Adaptare după farsa medievală cu acelaşi titlu, piesa satirizează moravurile şi slăbiciunile societăţii şi rămâne actuală prin latura sa educativă.

Proiectul a fost iniţiat de Grupul „Skepsis” din Alba-Iulia şi Primăria Oraşului Cugir şi organizat în colaborare cu Casa de Cultură din Cugir şi bisericile „Sf. Nicolae”, respectiv „Sf. Apostoli Petru şi Pavel” din Vinerea. În deschiderea evenimentului a avut loc un program artistic susţinut de elevii claselor I-IV ai Şcolii Gimnaziale „Ioan Mihu” din Vinerea şi reprezentantul grupului „Anotimpuri” Darius Birăesc.

La spectacol a fost prezent domnul primar Adrian Teban, doamna Rodica Florea – director al Casei de Cultură din Cugir, doamna director adjunct Laura Teban. La realizarea proiectului şi-au adus contribuţia cadrele didactice Mihaela Szilagyi-Tomoiu, Anca Herlea, Luminiţa Enescu, Ioan Buda, Luminiţa Cebotari, consilierii celor două biserici vinerene, precum şi preoţii Mircea Moşneag şi Adrian Cebotari.

Acest articol a fost citit de 50 ori

Grupul „Skepsis” din Alba Iulia a oferit o seară de neuitat locuitorilor din Vinerea, în cadrul proiectului educațional „O tempora, o mores!”
5 (100%) 1 vote

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.