cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Sport » Gruparea de sub Drăgana reușește să smulgă un punct, pe terenul unei rivale la podium: ACS Comuna Recea – Metalurgistul Cugir 1-1 (0-0)

Gruparea de sub Drăgana reușește să smulgă un punct, pe terenul unei rivale la podium: ACS Comuna Recea – Metalurgistul Cugir 1-1 (0-0)

Publicat în 08.04.2017 la ora 19:16

Metalurgistul Cugir a pierdut, astăzi,  primele puncte din acest retur de campionat, după remiza de la Recea, scor 1-1 (0-0), însă continuă seria invincibilității ce datează de 11 partide, gruparea de sub Drăgana fiind într-o formă excelentă, fără a pierde în 2017.

După șase succese la rând formația lui Călin Moldovan a scos un egal prețios în Maramureș, urcând pe poziția secundă a ierarhiei. Mult suspans în disuta orgoliilor, actul secund fiind unul spectaculos, cu vizitatorii reușind să egaleze în final.

Gazdele au deschis scorul în minutul 62, prin Asăujan (la o fază încâlcită), iar egalarea a survenit în minutul 85 la autogolul lui Urs, la centrarea lui Maftei.

Disputa din Maramureş  a  fost una incitantă, cele două combatante având acelaşi număr de puncte şi fiind vecine în clasament. Metalurgistul Cugir a bifat în „intermediară” al şaselea succes consecutiv, în vreme ce echipa condusă de Romulus Buia a suferit întâiul eşec după 14 rezultate pozitive.

FOTO: ARHIVĂ

Facebook 

Acest articol a fost citit de 127 ori

Gruparea de sub Drăgana reușește să smulgă un punct, pe terenul unei rivale la podium: ACS Comuna Recea – Metalurgistul Cugir 1-1 (0-0)
5 (100%) 1 vote

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.