cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Sport » Gruparea de sub Drăgana pierde la limită sub Dealul Feleacului: „U” Cluj – Metalurgistul Cugir 3-2 (1-1)

Gruparea de sub Drăgana pierde la limită sub Dealul Feleacului: „U” Cluj – Metalurgistul Cugir 3-2 (1-1)

Publicat în 12.05.2018 la ora 20:53

Astăzi, pe „Cluj Arena”, „U” Cluj și Metalurgistul Cugir au oferit un joc spectaculos câștigat de „șepcile roșii”, deja promovate în eșalonul superior, scor 3-2 (1-1), după ce gruparea de sub Drăgana a condus cu 1-0.

O confruntare specială, la finele căruia Răzvan Burleanu, președintele FRF, a premiat echipa lui Adrian Falub, pentru accederea în Liga a 2-a. Revenind la echipa cugireană, aceasta și-a vândut scump pielea, într-o partidă fără miză, fiind singura din Alba care a reușit să înscrie împotriva nou-promovatei de pe Someș, în acest sezon.

• 0-1, MIN. 12: M. CODREA deschide scorul cu un șut plasat, din 10 metri, la pasa perfectă de pe stânga trimisă de Sorian. Juniorul cugirean înscrie pentru a șasea oară în retur, confirmând forma remarcabilă.

• 1-1. MIN. 20: URSU a restabilt egalitatea cu un șut din 5 metri

• 2-1, MIN. 50: URSU face dubla după ce interceptează balonul trimis neglijent spre Crivăț de Vărărean

• 3-1, MIN. 57: ONICAȘ mărește avantajul, la un corner, cap din 5 metri.

• 3-2, MIN. 70: FĂGĂRĂȘANU reduce ecartul, reluare cu capul a centrării lui Șaucă, golgheterul seriei ajungând la cota 22 în acest sezon

Cu acest prilej, cea mai iubită echipă din Ardeal, aceea a “șepcilor roșii” va fi premiată pentru promovarea în eșalonul secund în cadrul unei ceremonii la care va fi prezent și Răzvan Burleanu, președintele FRF. Meciul nu mai are nicio miză în planul ierarhiei, poate doar pentru “roș-albaștri”, în speranța unei clasări cât mai bune, dar este un prilej ideal pentru gruparea de sub Drăgana de a-și demonstra potențialul, aflându-se în lumina reflectoarelor. Metalurgistul este singura reprezentantă a județului ce a reușit să înscrie în acest sezon împotriva formației lui Falub (1-2 în tur), clujenii câștigând toate cele șase dueluri directe cu “albanezele”, ultimul fiind acel umilitor 7-0 de pe “Cetate” administrat acum două săptămâni Unirii Alba Iulia.

„U” Cluj: Gorcea – Chiș, Onicaș, Abrudan, Manu – G. Giurgiu, Florescu – Hordouan, Hațiegan, Ursu – Ene; rezerve: Albuț, Takacs, Telcean, Greu, Micaș, Lemnaru, Salcău. Antrenor Adrian Falub.

Metalurgistul:  Crivăț – Tăban, Negrescu,  Vărărean, M. Neagu  – Șaucă, Măd. Popa, Sorian (81, Scurtu), Șuteu  (83, Firan) – Codrea, Făgărășanu; rezerve N. Bănică, Cioban, Itu. Antrenori Călin Moldovan și Lucian Itu.

FOTO: Cristian Cosma

Acest articol a fost citit de 56 ori

Gruparea de sub Drăgana pierde la limită sub Dealul Feleacului: „U” Cluj – Metalurgistul Cugir 3-2 (1-1)
Acordă o notă articolului

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.