cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Sport » Gruparea de sub Drăgana la ce-a de-a treia victorie amicală: Metalurgistul Cugir – Cozia Călimănești 5-0 (2-0)

Gruparea de sub Drăgana la ce-a de-a treia victorie amicală: Metalurgistul Cugir – Cozia Călimănești 5-0 (2-0)

Publicat în 08.02.2019 la ora 15:41

Astăzi, într-o partidă de verificare disputată pe „Arena CSO”, Metalurgistul Cugir a învins într-un mod categoric pe Cozia Călimănești, scor 5-0 (2-0).

Adversarul venit din Liga a IV-a Vâlcea a ratat însă un penalty în debutul jocului (șut pe lângă poarta lui Crivăț), iar faza următoare Făgărășanu (5) a deschis scorul cu un șut de la 18 metri. Până la pauză, avantajul “roș-albaștrilor” a fost majorat din punctul cu var de M. Neagu (37, faultat în careu Șaucă). La reluare, amfitironii au mai punctat în trei rânduri prin Necșulescu (49), Dicu (78, finalizare la centrarea lui Bold) și nou-venitul Cîrstean (83).

Metalurgistul: Crivăț – Vărărean, Ov. Morariu, Dohotariu, Șuteu – Șaucă, Dican, M. Neagu, Cercel – P. Păcurar – Făgărășanu; au mai intrat, la reluare, N. Bănică, Șt. Radu, Vitinha, I. Pașcu, Dicu, Necșulescu, Cîrstean, Bold (revenit după un an la Cugir), Vîjdea (absent Itu – din motive medicale, nerefăcut).

Toți jucătorii achiziționați în intersezon de gruparea de sub Drăgana au evoluat în această partidă, Ov. Morariu și P. Păcurar în unsprezecele de start, iar Vitinha, Pașcu (va rămâne în efectiv), Cîrstean și Bold – utilizați după pauză.

Divizionara terță a încheiat astfel stagiul centralizat la domiciliu și a bifat al treilea succes în jocurile amicale din acest an, precedentele fiind 3-1 cu Sportul Petrești și 1-0 în deplasare cu CS Hunedoara. Programul testelor invernale cuprinde săptămâna viitoare confruntările cu Hermannstadt II (miercuri, 13 februarie, pe propriul teren) și apoi sâmbătă, 16 februarie, o modificare de program, un amical de lux, cu divizionara secundă “U” Cluj, pe terenul “șepcilor roșii” pregătite de Bogdan Lobonț.

Facebook 

Acest articol a fost citit de 159 ori

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.