cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Sport » Gruparea de sub Drăgana își continuă „marșul invincibil” cu o victorie sub Meseș: FC Zalău – Metalurgistul Cugir 2-4 (1-2)

Gruparea de sub Drăgana își continuă „marșul invincibil” cu o victorie sub Meseș: FC Zalău – Metalurgistul Cugir 2-4 (1-2)

Publicat în 21.04.2017 la ora 21:43

Metalurgistul Cugir continuă seria invincibilă din acest sezon de Liga a 3-a, câștigând sub Meseș, în deplasarea cu FC Zalău, scor 4-2 (2-1).

O partidă spectaculoasă, cu numeroase răsturnări de situații, un joc al dublelor marcate de Al. Pop (1, 60), respectiv Stoianof (3, 81) și Șuteu (32, 73).

A fost al 13-lea val fără eșec pentru gruparea de sub Drăgana, care își consolidează locul secund, luându-și revanșa și după eșecul din tur.

O serie fabuloasă a elevilor lui Călin Moldovan, care traversează un retur de senzație, iar runda viitoare disptă acasă derby-ul cu AFC Hermannstadt.

• Călin Moldovan: „Am dominat jocul, dar am avut și două momente grele”

Sunt foarte bucuros că am câștigat și am realizat la Zalău ceea ce ne-am propus. Am dominat întâlnirea, dar am avut și două momente dificile, deschiderea rapidă de scor și egalarea din a doua repriză, după ce noi am ratat o sumedenie de ocazii. Băieții au răspuns pozitiv, au dat dovadă de atitudine și tărie de caracter și îi felicit. Este o victorie importantă pentru noi și ne bucurăm pentru cele trei puncte. Etapa viitoare întâlnim prima clasată, va fi un alt joc dificil. Nu discutăm de invincibilitate, rămânem cu picioarele pe pământ, privim înainte”, a spus Călin Moldovan.

Facebook 

Acest articol a fost citit de 87 ori

Gruparea de sub Drăgana își continuă „marșul invincibil” cu o victorie sub Meseș: FC Zalău – Metalurgistul Cugir 2-4 (1-2)
3.7 (73.33%) 3 vote[s]

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.