cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Actualitate » Grupă de Jandarmi Supraveghere și Ordine Publică înfințată la Cugir

Grupă de Jandarmi Supraveghere și Ordine Publică înfințată la Cugir

Publicat în 10.01.2013 la ora 18:21

Inspectoratul Județean de Jandarmi Alba, beneficiind de sprijinul autorităților locale din Cugir, a înființat recent o Grupă de Jandarmi Supraveghere și Ordine Publică.

În cadrul subunității aparținând de Secția de Jandarmerie Sebeș activează 10 jandarmi, care vor desfășura activități caracteristice cum ar fi:  asigurarea și restabilirea ordinii publice, intervenții împotriva persoanelor care tulbură grav ordinea și liniștea publică dar și asigurarea și protecția unor obiective.

De asemenea, jandarmii vor mai avea atribuții în ceea ce constă menținerea ordinii publice în cooperare cu lucrători ai Poliției Cugir, acțiuni de patrulare mixte și individuale timp de 24 din 24 de ore. Totodată, grupa locală de jandarmi va acționa și pe raza localităților arondate Cugirului: Șibot, Săliștea, Blandiana și Ceru Băcăinți.

Înființarea la Cugir a unei grupe de jandarmi este un deziderat  mai vechi al primarului Adrian Teban, care a solicitat motivat sprijinul Jandarmeriei Alba dar și Ministerului de Interne, prin chestorul Nicolae Căbulea să-și dea acordul cu privire la o grupă de jandarmi în oraș, preocupare care a condus după cum se vede, la concretizarea acestui important demers.

Potrivit conducerii Jandarmeriei Alba, grupa de la Cugir are asigurat un spațiu de serviciu situat în incinta sediului Poliției Cugir.

Constantin PREDESCU

Acest articol a fost citit de 236 ori

Grupă de Jandarmi Supraveghere și Ordine Publică înfințată la Cugir
Acordă o notă articolului

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *