cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Sport » Gol marcat de cugireanul Marius Chelaru, în amicalul câștigat cu 4-1 (3-0) de echipa Under 19 a României în fața echipei similare a Finlandei

Gol marcat de cugireanul Marius Chelaru, în amicalul câștigat cu 4-1 (3-0) de echipa Under 19 a României în fața echipei similare a Finlandei

Publicat în 09.03.2016 la ora 11:42

Romania_Finlanda_U19Juniorul Marius Chelaru, component al echipei Metalurgistului Cugir a marcat un gol spectaculos în amicalul câştigat de echipa naţională a României Under 19, la Buftea, împotriva reprezentativei similare a Finlandei.

Folosit fundaş stânga, Chelaru a înscris în minutul 27 golul de 2-0 al „tricolorilor”, după o execuţie impecabilă a unei lovituri libere de la 22 de metri. Referitor la jucătorii din Alba, Marius Chelaru a fost titular şi a evoluat până în minutul 61, iar portarul Cătălin Suciu (AFC Unirea 1924 Alba Iulia) nu a fost utilizat.

Conform site-ului oficial al Federaţiei Române de Fotbal, România s-a impus cu scorul de 4-1 (3-0), prin reuşitele semnate de Cristian Ene (10, 44) şi Chelaru (27). Pe final de meci, finlandezii au redus din handicap prin Laatikainen (79), dar diferenţa de trei goluri a fost refăcută de Alin Manea (90+1).

La naţionala pregătită de Adrian Spier activează ca şi secund fostul portar unirist Gabriel Rotaru.

Cele două echipe se vor mai întâlni în 10 martie, testele reprezentând ultimele repetiţii amicale înaintea participării la Turul de Elită pentru calificarea la EURO 2016, din perioada 24-29 martie. Echipa antrenată de Andrei Spier va evolua în cadrul grupei a treia, găzduită de Austria, alături de ţara gazdă, Cehia şi Slovacia. Data limită pentru trimiterea la UEFA a listei cu lotul oficial pentru această competiţie este 23 martie.

Pentru a se califica la turneul final al EURO 2016, care se va disputa în perioada 11-24 iulie în Germania, reprezentativa pregătită de Andrei Spier va trebui să ocupe locul 1 în grupa din care mai fac parte Cehia, Slovacia şi Austria. Cele şapte câștigătoare ale grupelor din Turul de Elită vor fi prezente în ultima fază a competiției, alături de Germania, ţara organizatoare a EURO U19.

Echipa de start a României: 12. Tordai – 2. Pham, 5. Dudea, 15. Ciobotariu, 4. Chelaru – 6. Chivari, 8. Dr. Cojocaru – 24. Al. Stoica, 17. Vîlceanu, 10. Cicâldău (cpt.) – 9. Cr. Ene.

Rezerve sunt: 1. Suciu – 11. A. Manea, 7. P. Petre, 14. Ed. Călin, 18. Niacşu, 19. Mih, 20. Botă, 21. Kilyen, 22. D. Panait

De partea cealaltă, antrenorul principal Kai Nyyssönen i-a trimis pe Mikkelson – Böckerman, Kalermo, Pitkänen, Hämäläinen – Sjöstedt, Ala-Myllmäki (cpt.), Kuningas, Hostikka – Jakonen, Lindfors

Sursa: www.frf.ro.

Acest articol a fost citit de 85 ori

5.0
01

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.