cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Sport » Gloria Progresul Bistriţa s-a retras din seria a V-a a Ligii a 3-a

Gloria Progresul Bistriţa s-a retras din seria a V-a a Ligii a 3-a

Publicat în 05.03.2015 la ora 14:15

metalurgistul-cugir-gloria-progresul-bistritaGloria Progresul Bistriţa, care ocupa locul 8 la finele turului, fosta echipă a antrenorului Cristian Coroian s-a retras din Seria a V-a a Ligii a 3-a, unde activează şi conjudeţenele Metalurgistul Cugir şi Industria Galda de Jos.

În consecinţă seria va continua cu numai 13 echipe, iar gruparea bistriţeană va pierde 0-3 „la masa verde” partidele din retur, iar oponentele vor avea o rundă liberă.

Galda urma să joace la Bistriţa în etapa a 18-a, iar Metalurgistul în runda a 24-a.

Conform www.sportulbistritean.ro, a fost o decizie istorică luată de Comitetul Director al Gloriei miercuri seară! La nici doi ani de când evolua în Liga 1, ce a mai rămas din Gloria va juca în Liga a 4-a.
Reunit de urgență după ce primarul a anunțat că Primăria nu va finanța Gloria Progresul, Comitetul Director a găsit o soluție de compromis, împreună cu Dan Jiga, președintele echipei de Liga a 4-a, FC Bistrița. Echipa se va retrage din Liga a treia și toți jucătorii vor fi transferați pe FC Bistrița, cu care se va încerca o promovare din Liga a 4-a în Liga a treia.
Decizia a fost sprijinită de primarul Ovidiu Crețu, invitat la discuții, care le-a promis oamenilor de fotbal că în această formă va susține finanțarea de la bugetul local.
Echipa va fi antrenată de Valer Săsărman, care îl va avea ca antrenor secund pe Sergiu Mândrean, fost principal la FC Bistrița. Meciurile se vor disputa pe terenul mare din Complexul Jean Pădureanu iar din vară echipa își va schimba numele în FC Gloria Bistrița

Acest articol a fost citit de 206 ori

Gloria Progresul Bistriţa s-a retras din seria a V-a a Ligii a 3-a
5 (100%) 1 vote

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *