Rămâi conectat

Sport

Gimnasta Daria Mihaiu, originară din Cugir, calificare în finala Campionatelor Mondiale de Gimnastică Aerobică de la Guimaraes

cugirinfo.ro

Publicat

în

Daria Alexandra Mihaiu, gimnasta de numai 17 ani, originară din Cugir, s-a calificat în finala Campionatelor Mondiale de Gimnastică Aerobică de la Guimaraes (Portugalia), cu rezultate remarcabile la Individual Feminin Seniori.

„Prima zi de concurs, primele calificări în finale ale gimnaștilor români la cea de-a XVII-a ediție a Campionatelor Mondiale de Gimnastică Aerobică de la Guimaraes.

Debutantă în întrecerea seniorilor, Daria Mihaiu și-a stăpânit emoțiile la Individual Feminin și cu 19.400 s-a calificat de pe locul al 3-lea în disputa pentru medalii. A fost devansată de Anastasiia Kurashvili (Ucraina) – 19.750 și de Maelys Lenclos ( Franța) 19.700.

La Trio, întrecerea a fost foarte echilibrată, diferența între primele 3 clasate fiind mai mica de 0,2 puncte. Cu 20.188, Miruna Iordache, Daniel Țavoc și Gabriel Bocșer s-au clasat pe locul al 3 lea, după campionii mondiali din 2021, gimnaștii din Bulgaria (Antonio Papazov, Tihomir Barotev, Darina Pashova)- 20.355 și reprezentanții Ungariei (Daniel Bali, Fanni Mazacs, Balazs Farkas)-20.338. Finală la Trio si pentru Claudia Gheorghe, Leonard Mantea, Antonio Surdu, care, cu 19.577, au ocupat locul 7.

Locul al 3-lea și la Aerobic Dance pentru reprezentanții României. Daria Mihaiu, Sarmiza Niculescu, Sandra Dincă, Mirela Frîncu, Mihai Alin Popa, Darius Branda, Leonard Mantea și Antoniu Surdu au primit pentru evoluția lor 17.400 puncte fiind devansați de Korea (17.900) și de Ungaria (17.750).

În clasamentul intermediar pe echipe, România se află pe primul loc cu 9 puncte, urmată de Ungaria (11) și de Italia (12).

Mâine, gimnaștii antrenați de Maria Fumea și de Mădălina Cioveie vor concura în calificări la Individual masculin (Gabriel Bocșer), Cuplu (Sarmiza Niculescu/ Darius Branda și Sandra Dincă/Mihai Alin Popa) și Grup (Gabriel Bocșer, Mihai Alin Popa, Leonard Manta, Antonio Surdu, Daniel Țavoc) și în finale la Individual Feminin și Trio!

Suntem alături de sportivii noștri și le dorim mult succes!”, au transmis reprezentanții Federației Române de Gimnastică, prin intermediul paginii de socializare.


 Urmărește cugirinfo.ro și pe GOOGLE NEWS


Sport

„Roș-albaștrii”, la cea de-a patra victorie în meciurile de pregătire: CIL Blaj – Metalurgistul Cugir 0-6 (0-3)

cugirinfo.ro

Publicat

în

Metalurgistul Cugir a obținut al patrulea succes din tot atâtea meciuri de verificare disputate în perioada precompetițională, 6-0 (3-0) în deplasare cu CIL Blaj, lider în Liga 4 Alba.

Până la pauză au marcat Bura, P. Păcurar, E. Cîmpean (autogol, la centrarea lui Șaucă), iar la reluare au înscris Raica (gol la debut al jucătorului venit de la CSM Unirea Alba Iulia 2) și Cocan – dublă. Următorul joc amical va fi vineri, cu CIL Blaj, pe propriul teren.

Tânărul D. Crăciun (Viitorul Sântimbru) nu a rămas în efectiv, „roș-albaștrii” testându-l cu acest prilej pe atacantul Raica (al doilea jucător venit în această iarnă de la echipa secundă a formației albaiuliene, după G. Gavrilă). Pentru formația din „Mica Romă” este al doilea test al iernii cu o divizionară terță, după acel 0-3 cu CSM Unirea Alba Iulia.


 Urmărește cugirinfo.ro și pe GOOGLE NEWS


Citește mai mult

Sport

Trei karatiști cugireni participă la selecția pentru Campionatul European SKDUN din Debrecen (Ungaria)

cugirinfo.ro

Publicat

în

Sportivii pregătiți de Sensei Vasile Pricob se pregătesc intens în aceste zile, pentru selecția în vederea definitivării lotului național care va participa la Campionatul European SKDUN, care va avea loc în perioada 12-14 aprilie 2024 în Debrecen (Ungaria).

Selecția va avea loc în data de 17 februarie 2024 la Sala de sport „Gabriela Szabo” din orașul Voluntari, fiind organizată de către Federația Română de Arte Marțiale prin Departamentul de Karate SKDUN.

Delegația reprezentând Clubul Sportiv Metalurgistul Cugir va fi compusă din trei sportivi: Sensei Vasile Pricob (veterani), Cătălin Mortură (tineret) și Ianis Rotaru (cadeți).


 Urmărește cugirinfo.ro și pe GOOGLE NEWS


Citește mai mult

Sport

„Roș-albaștrii”, la al treilea succes în meciurile de pregătire: Metalurgistul Cugir – ACS Mediaș 3-1 (3-1)

cugirinfo.ro

Publicat

în

Metalurgistul Cugir a obținut ce de-al treilea succes din tot atâtea meciuri de verificare disputate în perioada precompetițională, 3-1 (3-1) cu ACS Mediaș, colega din Seria a IX-a a eșalonului terț.

Rezultatul întâlnirii a fost stabilit în prima repriză, când pentru „roș-albaștri” au înscris Cocan (penalty), Bura și Tăban. Cugirenii sunt în cantonament centralizat, iar în programul întâlnirilor amicale urmează o dublă cu CIL Blaj (lider în Liga a IV-a Alba), primul joc în deplasare.

Precedentele două jocuri au fost cu Performanța Ighiu (4-0) și CSU Alba Iulia (3-2).

FOTO: ARHIVĂ


 Urmărește cugirinfo.ro și pe GOOGLE NEWS


Citește mai mult

Actualitate

Administrație

Știri din zonă

Stiri din Alba

Știrea ta

Politică

Societate

Economie

Sport

Din județ

Cele mai citite știri

cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir