cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Economie » Gheorghe Sava îl înlocuiește pe Nicolae Mihăilesc la conducerea Fabricii de Arme CUGIR

Gheorghe Sava îl înlocuiește pe Nicolae Mihăilesc la conducerea Fabricii de Arme CUGIR

Publicat în 08.09.2019 la ora 12:10

Fabrica de Arme din Cugir are un nou director, inginerul Gheorghe Sava, începând de joi, 5 septembrie 2019. Acesta îl înlocuiește la conducerea societății pe Nicolae Mihăilesc, cel care a deținut funcția de director general timp de doi ani.

Numirea lui Sava în funcția de director general al Fabricii de Arme Cugir, a devenit oficială joi, 5 septembrie, a.c, după întrunirea în ședință de lucru a Consiliului de Administrație al Fabricii de Arme, iar președintele CA a validat contractual de mandat al noului manager.

Nu avem informații exacte legate de motivul schimbării din această calitate a lui Mihăilesc, dar, în timpul mandatului acestuia, fabrica de armament s-a confruntat cu mai multe probleme, printre care, cinci accidente de muncă (dintre care unul soldat cu decesul unei salariate), precum și cu încălcarea unor norme privind legislația muncii. De asemenea, în ultimul timp, s-a constatat un regres al activității de producție, fapt ce a generat modificări în relațiile contractuale cu partenerii externi. Potrivit surselor, fabrica lucrează lucrează la ora actuală pe pierdere.

Înainte să preia managementul general al fabricii din Cugir, Gheorghe Sava a îndeplinit funcția de director general adjunct al societății, iar anterior, aceea de director de producție.

Noul director are 54 ani, are o bogată experiență profesională și face parte și din echipa de conducere a Partidului Social Democrat din Cugir, fiind vicepreședinte al organizației locale. Fabrica de Arme Cugir este, din anul 2004, filială a Companiei Naționale ROMARM , societatea fiind specializată în producția de armament ușor, în present, în cadrul societății, desfășurându-și activitatea circa 900 de angajați.

Constantin PREDESCU

Facebook 

Acest articol a fost citit de 1812 ori

Comentarii

Un Comentariu la Gheorghe Sava îl înlocuiește pe Nicolae Mihăilesc la conducerea Fabricii de Arme CUGIR

  1. Bogdan Răspunde

    08.09.2019 la 15:04

    In ultima perioada fabrica a fost laudata prin ziare ca are un profit record de cateva milioane de euro iar in acest articol scrie ca lucreaza pe pierdere. Minciuna, dezinformare ? Salarii marite din pix pe banii statului in loc sa fie din veniturile fabricii? ALO PSD…ce faci?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.