cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Actualitate » Furtuna violentă, din această după-amiază, s-a soldat și la Cugir cu pagube majore. Festivalul „Toamna Cugireană” a fost întrerupt pentru circa două ore

Furtuna violentă, din această după-amiază, s-a soldat și la Cugir cu pagube majore. Festivalul „Toamna Cugireană” a fost întrerupt pentru circa două ore

Publicat în 17.09.2017 la ora 21:08

Furtuna violentă, fără precedent în Cugir, a smuls acoperișuri, bannere publicitare de la unele unități de alimentație publică și a rupt mai mulți copaci. 

Pe aleea Alexandru Sahia (lângă căminul „Voinicel”), o salcie seculară s-a rupt de la jumătate, iar în cădere a avariat o conductă de gaz, necesitând intervenția lucrătorilor de la Del-GRID GAZ Cugir .

Furtuna a smuls de asemenea plăci ondulate și țiglă de pe câteva blocuri și clădiri individuale de pe strada „21 Decembrie 1989”, aleea Alexandru Sahia, strada Doinei (s-a decupat acoperișul de pe casa scării), iar in localitatea Vinerea a fost smulsă țigla de pe o casă și folia de pe un solar amenajat.

La fel de mult au fost afectați și comercianții care vindeau produse în chioșcurile situae în apropierea primăriei și a scenei unde se desfășoară spectacolele din cadrul festivalului ,,Toamna Cugireană” și ale căror tarabe au fost ,,zburate” de furtună. Nu s-au înregistrat răniri ale trecătorilor sau avarieri de mijloace auoto.

Programul consacrat festivalului s-a oprit timp de aproape 2 ore, dar potrivit primarului Adrian Teban, acesta va fi reluat având în vedere că a expirat codul portocaliu de furtună.

La întreaga acțiune de intervenție au fost mobilizați lucrători ai SVSU Cugir, Poliția locală și Serviciul de Administrare al Domeniului Public și Privat al orașului Cugir.

Constantin PREDESCU

Facebook 

Acest articol a fost citit de 1866 ori

Furtuna violentă, din această după-amiază, s-a soldat și la Cugir cu pagube majore. Festivalul „Toamna Cugireană” a fost întrerupt pentru circa două ore
4.2 (83.33%) 6 votes

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.