cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Sport » Fundaşul Marian Negrescu (Metalurgistul Cugir) este foarte aproape de revenirea la Pandurii Târgu Jiu

Fundaşul Marian Negrescu (Metalurgistul Cugir) este foarte aproape de revenirea la Pandurii Târgu Jiu

Publicat în 31.01.2017 la ora 11:01

Metalurgistul Cugir va rămâne din retur şi fără fundaşul Marian Negrescu, dorit insistent în aceste zile de prim-divizionara Pandurii Târgu Jiu, echipă care l-a împrumutat sub Drăgana la începutul actualului campionat.

Conducătorii cugireni nu se opun acestui transfer, solicitând în schimb ca patru jucători de la Pandurii să fie împrumutaţi sub comanda lui Călin Moldovan, condiţia fiind ca respectivii fotbalişti să fie din „prima linie”, respectiv din lotul ce s-a pregătit în Turcia. Pentru formaţia de sub Drăgana ar fi o grea pierdere în condiţiile în care nu se va mai putea baza pe cuplul de fundaşi centrali din toamnă, Negrescu-Bactăr.

Ar fi a doua plecare spre gruparea gorjeană din această pauză, după cea a portarului Daniel Popescu, care a bifat deja cantonamentul centralizat din Antalya cu gruparea condusă de Flavius Stoican, antrenor care-l doreşte pe Negrescu în apărarea prim-divizionarei.

Discuţiile între cluburi se poartă în această perioadă, iar plecarea apărătorului în vârstă de 22 de ani ar lăsa total descoperită zona centrală a defensivei cugirene, care a pierdut doi titulari de bază din prima parte a stagiunii, Bactăr, revenit la Luceafărul Oradea şi Negrescu, asta în cazul în care oficialii cugireni vor oferi dezlegarea ultimului.

De altfel, în amicalul de la Galtiu, „veteranul” Lucian Itu a evoluat în apărare, alături de Negrescu, pe întreaga durată a întâlnirii cu Viitorul Sîntimbru.

Facebook 

Acest articol a fost citit de 43 ori

Fundaşul Marian Negrescu (Metalurgistul Cugir) este foarte aproape de revenirea la Pandurii Târgu Jiu
5 (100%) 1 vote

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.