cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Sport » Fundașul Ionuț Grozav achiziționat de Metalurgistul Cugir

Fundașul Ionuț Grozav achiziționat de Metalurgistul Cugir

Publicat în 23.02.2019 la ora 15:25

Ionuț Grozav (Unirea Alba Iulia) este pentru următorul an și jumătate jucătorul Metalurgistului Cugir. Fostul fundaș al Unirii Alba Iulia reprezintă a treia plecare în această iarnă de la gruparea din Cetatea Marii Uniri la echipa de sub Drăgana, după Păcurar și Vitinha.

Este o mutare importantă pentru “roș-albaștrii”, ce și-au asigurat serviciile fotbalistului în vârstă de 29 de ani ce poate evolua în centrul defensivei, sau în linia mediană. În același timp plecarea lui Ionuț Grozav înseamnă și o lovitură de imagine, extrem de importantă, o pierdere considerabilă a Unirii Alba Iulia, în condițiile în care I. Grozav, un jucător polivalent, era o piesă extrem de importantă în angernajul echipei, vicecăpitanul albaiulienilor și fratele mai mare al lui Gicu Grozav, finanțator al echipei uniriste.  Produs 100 la sută al Unirii Alba Iulia, la fel ca și internaționalul român, I. Grozav a revenit în vara anului 2017 la Unirea Alba Iulia de la Performanța Ighiu.

• Venirea la Cugir reprezintă o provocare

După o săptămână destul de tensionată, în care a oscilat între Metalurgistul și Unirea, I. Grozav a decis să accepte oferta venită de la “roș-albaștrii”, actele primindu-le ]n această dimineață, pentru ca transferul să poată fi înregistrat până în 25 februarie. “Din păcate, la Unirea obiectivul este compromis. Am acceptat oferta pentru că e o provocare pentru mine și mai sunt șanse de promovare în Liga a 2-a. Îmi place să existe miză, să am pentru ce lupta“, a declarat Ionuț Grozav, al doilea transfer rezolvat de Metalurgistul în aceste zile, după cel al apărătorului Lang (Comuna Recea). “A fost opțiunea sa, l-am înțeles, îi mulumim pentru ce a făcut pentru Unirea Alba Iulia și îi urăm succes în carieră“, a comentat Mihai Dăscălescu, președintele Unirii. “Ne bucurăm că un fotbalist cu asemenea exepriență a ales să evolueze la Metalurgistul. Sperăm să ne ajute în partea a doua a campionatului“, a comentat Călin Moldovan, antrenorul Metalurgistului.

În altă ordine de idei, amicalul cu Unirea Ungheni, din această dimineață, a fost anulat, din pricina terenului înghețat de la Cugir, ultima repetiție înaintea jocului din runda inagurală a returului, vineri, 1 martie, cu Crișul Chișineu Criș, nemaiavând loc.

Acest articol a fost citit de 111 ori

Acordă o notă articolului

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.