cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Sport » FRF s-a răzgândit… Metalurgistul Cugir joacă derby-urile cu Naţional Sebiş în ultima etapă din play-off

FRF s-a răzgândit… Metalurgistul Cugir joacă derby-urile cu Naţional Sebiş în ultima etapă din play-off

Publicat în 17.04.2014 la ora 16:00

metalurgistul-cugir-unirea-jucuO situaţie de-a dreptul jenantă s-a petrecut înaintea startului play-off-ului din eşaloanele inferioare, FRF modificând ţintarul stabilit iniţial şi anunţat acum câteva zile, situaţie care loveşte din plin şi Metalurgsitul Cugir, unica reprezentantă a judeţului în fotbal. Un lucru este sigur, doar ţintarul primei etape a rămas şi în rest totul s-a dat peste cap!

• Dezavantaj major

În programarea iniţială, Cugirul avea meci cu rivala Naţional Sebiş peste o spătămână, iar acum datele problemei s-au modificat substanţial, în defavoarea echipei din Alba. Ce să ne mai minunăm însă într-un fotbal corupt, cu “boşii” anilor trecuţi după graţii, campioane şi retrogradate stabilite la TAS, echipe înfiinţate peste noaapte şi propulsate direct în elită, sau formaţii care încep campioantul în Liga 1 şi continuă în a doua (Rapid – Chiajna)… Este penibil…

Astfel cugirenii joacă runda a doua la Oşorhei (în loc de meci acasă) şi derby-urile cu Naţional Sebiş sunt prevăzute acum, parcă premeditat, în ultima rundă (a 5-a în 9 mai la Cugir şi a 10-a, în 6 iunie în Arad)! „Trăim vremuri foarte ciudate, ajungi de nu mai înţelegi nimic! Povestea cu play-off-ul, cu punctele, cu programul stabilit iniţial şi acum modificat, deranjant tot ce se întâmplă”, a comentat Marius Opric.

Din postura de lider în ierarhia play-off, Metalurgistul Cugir pleacă vineri în cursa spre Liga a 2-a, cu un meci pe Stadionul „CSO”, de la ora 17.00, cu FC Municipal Baia Mare, tocmai formaţia pe care echipa de sub Drăgana a propulsat-o între primele 6 clasate prin victoria de la Zalău. Nou-promovata de sub Drăgana are trei puncte avans faţă de contracandidatele din Arad, Naţional Sebiş şi Şoimii Pâncota.

FOTO: ARHIVĂ

Facebook 

Acest articol a fost citit de 329 ori

FRF s-a răzgândit… Metalurgistul Cugir joacă derby-urile cu Naţional Sebiş în ultima etapă din play-off
5 (100%) 2 votes

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *