cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Actualitate » Fotograful Vasile Opriș a lansat la Cugir proiectul „Frumusețe pentru un înger”

Fotograful Vasile Opriș a lansat la Cugir proiectul „Frumusețe pentru un înger”

Publicat în 17.08.2016 la ora 8:41

colaj-fotografie-cugir-aug-2016„Beauty for an angel” (Frumusețe pentru un înger) este un proiect de suflet inițiat de fotograful cugirean Vasile Opriș prin care acesta își dorește să surprindă frumusețea oamenilor.

În acest sens, autorul invita locuitorii Cugirului si nu numai, sa ia parte la o sesiune foto care se va desfasura in perioada 10 – 11 septembrie, a.c, (intre orele 14 – 18), in parcul „Stadionul nou” din orasul de la poalele Drăganei.

„Va invit pe toți cei care doriti sa luati parte, in calitate de model, indiferent de varsta sau sex, sa veniti in numar cat mai mare, pentru a realiza ceva unic. Impreuna cu mine, vor mai fi inca 6 fotografi si un make up artist (ADA SENDUC), care va vor realiza cele mai reusite portrete. Fotografiile sunt profesionale si vor ajunge la dumneavoastra in format electronic”, este mesajul transmis localnicilor de catre organizatorul evenimentului, artistul Vasile Opris.

Demersul sau este sprijinit de Loredana Timiș și Andrada Crețoi, dar si de artistii fotografi: Ada Senduc, Vasilica Todor, Florin Calica, Gianny Events, Tonca Photography si Gabriel Padure.

„Motivul pentru care doresc sa realizez proiectul ,,Beauty for an angel” este sa ofer bucurie oamenilor prin ceea ce stiu cel mai bine sa fac, FOTOGRAFIA, sa surprind frumusetea oamenilor prin obiectivul aparatului de fotografiat. Este, totodată, un proiect de suflet pentru un inger (mama mea) pe care Dumnezeu a decis sa o ia la EL mult prea repede In 19 septembrie se implineste 1 an de la nefericitul eveniment cand am pierdut-o pe cea care m-a sustinut si m-a indemnat sa imi dezvolt aceasta pasiune”, marturiseste artistul.

După sesiunea foto, cele mai reusite fotografii vor fi expuse pentru publicul larg, in cadrul festivalului „TOAMNA CUGIREANA”’ in perioada 17 – 18 septembrie, la Casa de Cultura Cugir. „Totul este gratuit pentru ca vreau sa aduc macar pret de 1 secunda bucurie in sufletul fiecarui participant, iar mama mea sa ,,vada” de acolo de sus ca i-am urmat sfatul. In acest fel ne putem bucura cu totii de frumusete in esenta pura”, ne-a transmis cu multa emotie Vasile Opris.

Constantin PREDESCU

Acest articol a fost citit de 264 ori

Fotograful Vasile Opriș a lansat la Cugir proiectul „Frumusețe pentru un înger”
5 (100%) 1 vote

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.