cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Sport » Fotbalul din Cugir, la ceas aniversar

Fotbalul din Cugir, la ceas aniversar

Publicat în 09.09.2014 la ora 12:30

tudor vatafu CopyFostul fotbalist al Metalurgistului Cugir, căpitanul de echipă Tudor Vătafu, unul dintre cei mai valoroşi jucători ai divizionarei B de la poalele Drăganei, din perioada 1978-1985, ne-a declarat că anul acesta se împlinesc 75 de ani de la înfiinţarea echipei de fotbal Metalurgistul Cugir.

O onorabilă vârstă aparţinând unei admirabile echipe, cu succesele şi eşecurile ei, care merită prinosul de recunoştinţă pentru cele şapte decenii şi jumătate de neîntreruptă activitate.
De aceea, la iniţiativa lui Tudor Vătafu, pe 20 septembrie a.c., în prima zi a Festivalului „Toamna Cugireană”, pe Stadionul “Metalurgistul” din localitate va fi organizată o întâlnire a foştilor jucători care în perioada 1939-2004 au evoluat sub culorile Metalurgistului Cugir. “Sperăm să fie un moment de suflet pentru iubitorii fotbalului cugirean pe care îi aşteptăm cu dragoste la Stadionul “Metalurgistul”, pentru a urmări un meci interesant organizat la ceas aniversar, între generaţia de fotbalişti ai anilor ’60 -’70 şi generaţia de jucători ’80-’90.  De aceea, facem un apel şi prin intermediul cotidianului Unirea, ca foştii jucători ai “Metalurgistului” din perioadele respective care doresc să participe la eveniment să ia legătura cu noi, la sediul Clubului “Metalurgistul” sau la nr. de telefon: 0722.197.068”, a precizat Tudor Vătafu.

C. P.

Acest articol a fost citit de 385 ori

Fotbalul din Cugir, la ceas aniversar
5 (100%) 1 vote

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *