cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Actualitate » Florin Trifan, fratele directorului general al Uzinei Mecanice Cugir s-a stins din viață la doar 53 de ani

Florin Trifan, fratele directorului general al Uzinei Mecanice Cugir s-a stins din viață la doar 53 de ani

Publicat în 21.07.2018 la ora 15:10

Familia directorului general al Uzinei Mecanice Cugir, Mircea Trifan este greu încercată în aceste zile de piederea lui Florin Trifan, care s-a stins din viață la doar 53 de ani.

Sute de prieteni, colegi de serviciu vecini și cunoștințe s-au adunat la priveghiul de la casa acestuia (str. Primăverii nr. 24 – Cindeni) pentru a prezenta condoleanțe familiei îndurerate și pentru a-și lua rămas bun, de la cel care a fost un om de mare calitate umană, exemplu de professionalism și corectitudine.

Potrivit membrilor familiei, acesta a decedat în urma unui infarct miocardic, (în Aiud), în timp ce era transportat spre Clinica de Urgențe din Cluj Napoca. A lăsat în urma sa personae sfâșiate de durere: părinții, fratele său Mircea, soția Mariana și pe cei doi copii, Marian și Florina. Înmormântarea va avea loc duminică, 22 iulie, ora 14.00, în cimitirul din Cânepi. Dumnezeu să-l odihnească în pace!

Constantin PREDESCU

Acest articol a fost citit de 3211 ori

Florin Trifan, fratele directorului general al Uzinei Mecanice Cugir s-a stins din viață la doar 53 de ani
3.4 (68.57%) 7 votes

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.