cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Din judeţ » Flavius Cozuc este, oficial, prefect – decizia a fost publicată în Monitorul Oficial

Flavius Cozuc este, oficial, prefect – decizia a fost publicată în Monitorul Oficial

Publicat în 21.12.2012 la ora 21:19

Hotărârea privind exercitarea, cu caracter temporar, prin detaşare în condiţiile legii, a funcţiei publice de prefect al judeţului Alba de către Flaviu-Mircea Cozuc a fost publicată astăzi, în Monitorul Oficial al României, astfel că următorul pas este instalarea sa în funcție.

Având în vedere prevederile art. 19 alin. (1) lit. a), ale art. 89 alin. (21) şi ale art. 92 alin. (11) din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici, republicată, cu modificările şi completările ulterioare, în temeiul art. 108 din Constituţia României, republicată. Guvernul României adoptă prezenta hotărâre: Articol unic – Domnul Cozuc Flaviu-Mircea exercită, cu caracter temporar, prin detaşare în condiţiile legii, funcţia publică de prefect al judeţului Alba”, se arată în Hotărârea semnată de premierul Victor Ponta.

Proiectul de Hotărâre privind eliberarea din funcție a prefectului Dan Coriolan Simedru (care a demisionat pentru a candida în alegerile parlamentare) și numirea noului prefect – Flaviu Cozuc, s-a aflat pe ordinea de zi a Ședinței de Guvern din 24 octombrie.

Noul prefect de Alba este economist, din 2009 și până în prezent a lucrat la Primăria Sebeș – Compartimentul Audit Financiar iar înainte de această perioadă și-a desfășurat activitatea profesională în mediul privat. Are 39 de ani și este din Alba Iulia.

Sursa: ziarul Unirea

Facebook 

Acest articol a fost citit de 249 ori

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.