cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Administraţie » Firma de transport LAM TRANS, mustrată de Consiliul Local Cugir

Firma de transport LAM TRANS, mustrată de Consiliul Local Cugir

Publicat în 27.12.2012 la ora 18:00

Firma de transport SC LAM TRANS nu deţine autorizaţie de transport fapt pentru care consiliul local poate cere rezilierea contractului de concesiune a transportului public local.

Administratorul Public al oraşului Cugir ing. Călin Furdui şi şeful biroului de Administrare a Domeniului Public şi Privat din cadrul primăriei locale, Cristel  Dăuceanu au întocmit un referat prin care au propus consiliului local sancţionarea operatorului de transport SC. LAM TRANS cu ”Mustrare” şi acordarea unei perioade de graţie, pentru remedierea deficienţelor semnalate.

Recomandarea de sancţionare a firmei de transport a fost făcută având în vedere că autoritatea publică locală este singura care poate sancţiona operatorii de transport public local pentru neîndeplinirea criteriilor de performanţă asumaţi prin contracte de concesiune a transportului public local de călători.

Din referatul compartimentului de specialitate transmis consilierilor rezultă că LAM TRANS a înregistrat o depunctare de 10 puncte. Şi anume, 5 puncte în ceea ce priveşte comportamentul faţă de călători şi tot atâtea puncte în legătură cu calitatea serviciilor asigurate acestora, la primăria locală fiind înregistrate un număr de 10 reclamaţii, pentru fiecare reclamaţie depunctându-se câte 1 punct.

Tot din referatul aflat la dosar se evidenţiază că, firma de transport amintită mai sus nu deţine autorizaţie de transport fapt pentru care consiliul local poate cere rezilierea contractului de concesiune a transportului public local.

Acest articol a fost citit de 408 ori

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.