cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Administraţie » Finantari nerambursabile în valoare de 1,3 milioane de lei din bugetul Cugirului pentru proiecte din domeniul tineretului, turismului si sportului

Finantari nerambursabile în valoare de 1,3 milioane de lei din bugetul Cugirului pentru proiecte din domeniul tineretului, turismului si sportului

Publicat în 22.04.2019 la ora 10:00

Primăria orașului Cugir a  întocmit Programul anual 2019 de finanțare nerambursabilă din bugetul local în condițiile legii, pentru proiecte din domeniul turismului, tineretului și sportului.

Potrivit unui proiect de hotărâre inițiat de primarul Adrian Teban, beneficiarii eligibili în domeniul turismului și tineretului, pot fi orice persoană fizică sau juridică fără scop patrimonial, care desfăşoară activităţi nonprofit în domeniul turism, tineret, menite să sprijine realizarea unor obiective de interes public local. Valoarea finanțării pentru acest scop este de 40.000 lei/an.

În ceea ce privește programul anual 2019 de finanţare din bugetul  local al oraşului Cugir, pentru proiecte/programe sportive iniţiate de structurile sportive organizate, de aceste facilități beneficiază, cluburi sportive de drept privat înfiinţate pe raza oraşului Cugir, constituite ca persoane juridice fără scop patrimonial, deţinătoare ale certificatului de identitate sportivă, care iniţiază proiecte/programe de utilitate publică. În cadrul acestui demers, suma alocată se ridică la 900.000 lei.

Constantin PRDESCU

Acest articol a fost citit de 366 ori

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.