cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Societate » Cugireni » Fiică, ginere şi soacră, Familia Chirilă – antrenori de elită pentru dansatori „de aur”

Fiică, ginere şi soacră, Familia Chirilă – antrenori de elită pentru dansatori „de aur”

Publicat în 01.07.2013 la ora 12:29

Echipa de dans modern „Panterele Negre” a Clubului Copiilor Cugir, conduse de prof. Monica Câmpean, şi formaţia „Apulum Dance” a Şcolii de Dans Modern „Chirilă” Alba Iulia, pregătită de ginerele ei, instructorul Alexandru Chirilă, au participat la cea de-a X-a ediţie a Concursului Naţional de Dans Modern şi Costume Eco “Fantezii de vară”, de la Bârlad.

panterele negrePe lângă dansatoarele din judeţul Alba, concursul a adunat la start peste 500 de participanţi din Ploieşti, Drăgăşani, Botoşani, Vaslui, Baraolt, Bălan, Târgu Mureş, Tulcea, Năvodari, Olteniţa, Bârlad, Călăraşi şi Kapuvar-Ungaria.
În urma evoluţiei de excepţie, „Panterele Negre” au cucerit două premii I: la dans aerobic şi la dans cu majorete, iar formaţia „Apulm Dance” a fost răsplătită tot cu două locuri I: pentru street dance şi pentru fantezie coregrafică, fiind recompensată şi cu un premiu special pentru coregrafie. De altfel, echipa din Alba Iulia va participa în perioada 28 – 30 iunie la Campionatul European de Dans, ce se va desfăşura la Budapesta, ocazie cu care albaiuliencele au fost invitate să danseze şi într-o gală a celor mai bune formaţii, televizată de Duna TV. În perioada 4 – 6 iulie, „panterele” cugirene şi formaţia „Apulum Dance Jr”, din care face parte şi junioara familiei Chirilă, Alexa, însoţită de mama acesteia, Bianca, vor participa, la Focşani, la cea de-a XIV-a ediţie a Concursului Naţional de Dans “Ritm”. Felicitări pentru rezultate şi succes în competiţiile viitoare, atât copiilor, cât şi familiei de instructori – fiică, ginere şi soacră, pentru că pregăteşte perechi „de aur” în dansul modern din judeţul Alba.

Robert GHERGU

Acest articol a fost citit de 1104 ori

Fiică, ginere şi soacră, Familia Chirilă – antrenori de elită pentru dansatori „de aur”
Acordă o notă articolului

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *