cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Sport » Festival de goluri sub Drăgana: Metalurgistul Cugir – CNS Cetate Deva 5-3 (3-0)

Festival de goluri sub Drăgana: Metalurgistul Cugir – CNS Cetate Deva 5-3 (3-0)

Publicat în 19.08.2016 la ora 22:59

cetate-deva-metalurgistul-cugir-nov-2015Într-o partidă amicală disputată astăzi sub Drăgana, Metalurgistul Cugir a trecut de CNS Cetate Deva, scor 5-3 (3-0), după un prim act de senzație al formației conduse de Călin Moldovan.

Împotriva unui oponent ce are pretenții de promovare în eșalonul secund, metalurgiștii au defilat în primul mitan, conducând cu un scor-șoc, 3-0 la finele celor 45 de minute, după golurile înscrise de Itu (5), Ad. Radu (12), Toriște (40).
S-a făcut 4-0 în minutul 52, când a punctat Tăban, apoi devenii au marcat de trei ori consecutiv, însă juniorul Udrea (83) a parafat rezultatul final, o victorie extrem de importantă în plan moral pentru amfitrioni.

Îmbucurător este că marcăm foarte mult, dar în același timp ne îngrijorează faptul că primim ușor goluri. Ne trădează tinerețea și lipsa de experiență. Ne bucură rezultatul, suntem într-un progres evident, dar mai avem mult de muncă și mai căutăm jucători„, a spus Călin Moldovan.

Metalurgistul: Vlase – Toriște, Negrescu. Maftei, Miroiu, Tăban, Covaciu, Vezan, Cocină, Itu, Ad. Radu; au mai intrat D. Popescu, Marinoiu, Iovănescu, Udrea, Ceszeg (junior de la Petrila).

FOTO: ARHIVĂ

Acest articol a fost citit de 102 ori

Festival de goluri sub Drăgana: Metalurgistul Cugir – CNS Cetate Deva 5-3 (3-0)
5 (100%) 1 vote

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *