cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Actualitate » Femeile social democrate sărbătorite la Cugir

Femeile social democrate sărbătorite la Cugir

Publicat în 09.03.2015 la ora 8:53

psd-cugir-8-martie-2015Ieri, 8 martie 2015, într-o ambianță deosebită asigurată de restaurantul Casa Cugireană, cu începere de la ora 14.00, organizația PSD Cugir a marcat ca în fiecare an, Ziua Internațională a Femei, la care și-a invitat să ia parte membrele și simpatizantele partidului.

Gazde pentru cele aproximativ 200 de doamne și domnișoare social-democrate, au fost membrii ai biroului organizației orășenești Cugir a PSD, în frunte cu președintele organizației Mircea Trifan și cu președinta organizației de femei dr. Julieta Isărie.

Participantele au fost întâmpinate la intrare cu multe urări de bine și cu tradiționalele garoafe roșii. În debutul manifestării le-a vorbit celor prezente, liderul organizației Cugir a PSD, ing. Mircea Trifan, președinta organizației de femei Julieta Isărie, precum și gazda evenimentului Nicolae Conțan. Bucatele alese, muzica bună și dansul au făcut pentru toți participanții o zi de neuitat.

,,Am dorit să respectăm tradiția și în acest an și să sărbătorim cum se cuvine pe cele mai iubite ființe pe care le avem: pe mamele, soțiile, prietenele sau fiicele noastre, fără de care viața și lumea pe care o trăim ar fi mult mai sărace. Vă doresc tuturor, din toată inima, multă sănătate și fericire alături de familiile dumneavoastră și vă asigur că social-democrații se vor preocupa permanent pentru rezolvarea problemelor comunității locale, fiind mereu alături de cei mulți. Totodată vreau să le mulțumesc din suflet celor care s-au implicat și sprijinit acest eveniment,, a transmis invitatelor președintele Mircea Trifan.

Constantin PREDESCU

Facebook 

Acest articol a fost citit de 902 ori

Femeile social democrate sărbătorite la Cugir
5 (100%) 1 vote

Comentarii

Un Comentariu la Femeile social democrate sărbătorite la Cugir

  1. george Răspunde

    16.03.2015 la 17:47

    Isarie*

    Părerea ta despre acest comentariu: Thumb up 0 Thumb down 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *