cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Ştiri din zonă » Femeie din Orăștie înşelată cu 10.000 de lei de doi escroci care au acostat-o pe stradă

Femeie din Orăștie înşelată cu 10.000 de lei de doi escroci care au acostat-o pe stradă

Publicat în 14.04.2014 la ora 23:55

baniDoi escroci sunt căutaţi de poliţiştii hunedoreni după ce au înşelat o bătrână în vârstă de 77 de ani cu suma de 10.000 de lei. Cei doi i s-au recomandat victimei ca fiind membrii ai unei asociaţii umanitare.

O bătrână din municipiul Orăştie a căzut victimă unor escroci care s-au prezentat drept membrii ai unei asociaţii umanitare. Cei doi au acostat-o pe femeie în faţa blocului acesteia spunându-i că au nevoie urgentă de bani, până vor reuși să schimbe în lei valuta pe care o deţin. Femeia i-a crezut, mai ales că aceştia i-au lăsat în grijă mai multe bijuterii și o bancnotă de 1000 de forinți. „Suspecţii au convins partea vătămată să urce în apartament şi să le ofere economiile sale, în valoare de 10.000 lei, au lăsat pe masă cinci ghiuluri şi o brăţară din metal galben, au luat banii şi i-au spus că vor reveni cu suma dublă şi alte ajutoare, după care au părăsit în grabă apartamentul”, a informat Laura Bradu, purtătiare de cuvânt la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Hunedoara. Poliția sfătuiește toți cetățenii ca, pentru a nu deveni victime ale acestui gen de infracţiuni, să nu permită accesul în locuinţă persoanelor necunoscute, decât dacă stabilesc cu certitudine identitatea lor şi să nu le ofere sume de bani sau bunuri, indiferent de pretextul invocat.

Doi escroci sunt căutaţi de poliţişti după ce au înşelat o bătrână de 82 de ani cu suma de 10.000 de lei. Cei doi i s-au recomandat victimei ca membrii ai unei asociaţii umanitare. O octogenară din municipiul Orăştie a căzut victimă unor escroci care s-au prezentat drept membrii ai unei asociaţii umanitare. Cei doi au acostat-o pe femeie în faţa blocului acesteia. I-au spus că au nevoie urgentă de bani, până vor schimba valuta pe care o deţin. Femeia i-a crezut, mai ales că aceştia i-au lăsat în grijă mai multe bijuterii. „Suspecţii au convins partea vătămată să urce în apartament şi să le ofere economiile sale, în valoare de 10.000 lei, au lăsat pe masă cinci ghiuluri şi o brăţară din metal galben, au luat banii şi i-au spus că vor reveni cu suma dublă şi alte ajutoare, după care au părăsit în grabă apartamentul”, a informat Laura Bradu, purtătiare de cuvânt la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Hunedoara. Hunedorenii sunt sfătuiţi de poliţişti ca, pentru a nu deveni victime ale acestui gen de infracţiuni, să nu permită accesul în locuinţă persoanelor necunoscute, decât dacă stabilesc cu certitudine identitatea lor şi să nu le ofere sume de bani sau bunuri, indiferent de pretextul invocat.Citeste mai mult: adev.ro/n40y0a

Acest articol a fost citit de 258 ori

Femeie din Orăștie înşelată cu 10.000 de lei de doi escroci care au acostat-o pe stradă
5 (100%) 1 vote

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *