cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Actualitate » Femeie de 70 de ani găsită decedată, după ce pompierii au spart ușa apartamentului în care aceasta locuia în Cugir

Femeie de 70 de ani găsită decedată, după ce pompierii au spart ușa apartamentului în care aceasta locuia în Cugir

Publicat în 10.03.2019 la ora 11:32

Astăzi, 10 martie 2019, în jurul orei 09.30, în urma unui apel prin SNUAU prin care apelantul relata că există psibilitatea unui incendiu, izbucnit în interiorul unui apartament dintr-un bloc situat de pe strada 21 Decembrie 1989, din orasul Cugir, pompierii de la SVSU Cugir au ajuns la fața locului și au găsit o femeie de aproximativ 70 de ani decedată.

„La ora 09.30, prin SNUAU 112 s-a primit un apel prin care se anunța un posibil incendiu cu degajare de fum într-un apartament situat într-un bloc de pe strada 21 Decembrie 1989, din orasul Cugir. La fața locului a intervenit SVSU Cugir cu o autospecială de lucru cu apă și echipajul SMURD Cugir. Pompierii voluntari din Cugir au forțat ușa apartamentului și au pătruns în interior. Într-adevar, apartamentul era inundat cu fum iar incendiul se manifesta doar la o saltea. În zona respectivă a fost gasită o persoana de sex feminin (aproximativ 70 ani) decedată”.

De la ISU Alba a fost trimisă o echipă de cercetare pentru stabilirea cauzelor care au condus la izbucnirea incendiului. În functie de rezultatul cercetarilor se vor face precizări ulterioare.

UPDATE 1: „Precizare: Incendiul nu a afectat apartamentul ci doar salteaua pe care a fost gasită persoana decedată. Nu a fost nevoie ca ceilalți locatari din bloc să fie evacuați”, a transmis ISU Alba.

UPDATE 2: Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Cugir a intervenit în cooperare cu SMURD Cugir, în data de 10.03.2019, în orașul Cugir pe strada 21 Decembrie 1989, pentru stingerea unui incendiu izbucnit în interiorul unui apartament. Incendiul s-a manifestat localizat doar la o saltea. În zona respectivă a fost gasită o persoană de sex feminin (aprox. 70 ani) decedata. Cauza probabilă a acestui incendiu o reprezintă neglijența fumatului în locuri nepermise.

Facebook 

Acest articol a fost citit de 951 ori

Acordă o notă articolului

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.