cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Actualitate » Femeia din Cugir rănită grav miercuri, în urma exploziei unei butelii de aragaz, a decedat la un spital din București

Femeia din Cugir rănită grav miercuri, în urma exploziei unei butelii de aragaz, a decedat la un spital din București

Publicat în 17.06.2016 la ora 22:25

explozie-butelie-de-aragaz-cugir-iun-2016Femeia care a suferit miercuri arsuri pe 80% din suprafața corpului, după ce o butelie de gaz a explodat, în garsoniera în care locuia, a decedat astăzi, la Spitalul Clinic de Urgență, Chirurgie Plastică, Reparatorie și Arsuri din București.

Femeia a fost transportată, inițial, din Cugir, la Spitalul Județean de Urgență din Alba Iulia, cu arsuri de gradul 1, 2 și 3 pe 80% din suprafața corpului, fiind intubată, ventilată mecanic și transportată, apoi, cu SMURD-ul la Spitalul Clinic de Urgență, Chirurgie Plastică, Reparatorie și Arsuri din București. Eforturile medicilor de a-i salva viața au fost în zadar, iar femeia a decedat în cursul zilei de vineri.

Amintim că o femeie din Cugir, R.R, în vârstă de 62 de ani, a fost grav rănită după ce o butelie a explodat, deflagrația fiind urmată de un mic incendiu.

Potrivit martorilor, femeia locuia la etajul I al unui bloc din Cugir, iar, în urma exploziei, geamurile s-au spart și mobila a fost aruncată afară. Incidentul a fost semnalat la numărul 112.

Cauza producerii exploziei nu a fost stabilită încă.

Facebook 

Acest articol a fost citit de 805 ori

Femeia din Cugir rănită grav miercuri, în urma exploziei unei butelii de aragaz, a decedat la un spital din București
3.5 (70%) 4 votes

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.