cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Economie » Fabricile de arme și muniții din Cugir – invitate la Târgul de arme de la Nurnberg

Fabricile de arme și muniții din Cugir – invitate la Târgul de arme de la Nurnberg

Publicat în 10.03.2018 la ora 10:44

O delegație a Companiei Naționale ROMARM S.A. condusă de directorul general Marius Ioana va fi prezentă în perioada 9 – 12 martie a.c., la Târgul anual de arme „IWA 2018”, care are loc în orașul german Nurnberg.

Cugirul participă la eveniment prin reprezentanți de la Societatea Uzina Mecanică Cugir S.A. (director general Mircea Trifan) și Societatea Fabrica de Arme Cugir S.A. (Nicolae Mihăilesc – director general, Mircea Simu – ing. șef calitate). De 45 de ani, Nurnberg este, la început de primăvară, gazda unuia dintre cele mai mari târguri de armament din lume. „IWA Outdoor Classics” este numele oficial al expoziţiei ce reuneşte peste 1.500 de firme din domeniu (producători şi distribuitori) şi zeci de mii de vizitatori din toată lumea, aceştia având la dispoziţie 10 hale.

Târgul este structurat pe trei mari segmente: Tir, Activităţi în natură şi Protecţie personală. În cadrul acestora, sunt expuse arme de vânătoare, accesorii, muniţie, arme sportive, îmbrăcăminte de vânătoare, rucsacuri, cuţite de vânătoare, binocluri, lunete, echipamente de auto-apărare, dar şi echipamente de securitate pentru autorităţi. Vizitatorii pot admira, cumpăra sau comanda de la ultimele noutăţi în domeniu, până la arme clasice, chiar şi medievale, sau adevărate arme-bijuterii gravate sau personalizate.

Constantin Predescu

Acest articol a fost citit de 764 ori

Fabricile de arme și muniții din Cugir – invitate la Târgul de arme de la Nurnberg
3.7 (73.33%) 3 votes

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.