cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Economie » Fabricile de armament şi muniţie din Cugir şi-au stabilit programul de sărbători

Fabricile de armament şi muniţie din Cugir şi-au stabilit programul de sărbători

Publicat în 20.12.2014 la ora 12:00

secretar-stat-vizita-fabrica-armeCa în fiecare an, consiliile de administraţie ale celor două societăţi cugirene de armament şi muniţie au întocmit, în urmă cu câteva zile, programele de vacanţă pentru cei aproximativ 2000 de salariaţi cât mai numără la ora actuală cele două fabrici.

După cum ne-a declarat ing. Romulus Micu – director general la S.C. Uzina Mecanică Cugir, angajaţii unităţii au liber de ieri, 19 decembrie 2014 şi până pe 5 ianuarie 2015, perioadă în care se includ şi cele 5 zile rămase neefectuate din concediul legal pe anul 2014.
La Fabrica de Arme, ultima zi de lucru pentru majoritatea angajaţilor va fi tot 19 decembrie, excepţie făcând unii salariaţi ai compartimentului care lucrează pentru pregătirea şi expedierea la export a produselor contractate cu parteneri externi. Aceştia ar putea rămâne în activitate până pe data de 23 decembrie. Aşa cum preciza directorul general Mircea Trifan, şi personalul acestei societăţi va fi liber până pe data de 5 ianuarie 2015.
În ceea ce priveşte acordarea primelor de sărbători şi a cadourilor de Crăciun, am aflat că la S.C. U.M.Cugir, prima/salariat este de 300 de lei, la care se adaugă un cadou  de la sindicat, cu produse în sumă de 40 lei, iar la Fabrica de Arme, prima constă în tichete de masă în valoare de 200 lei/salariat şi un cadou din partea sindicatului de 40 de lei.
Potrivit lui Romulus Micu, pe întreaga perioadă a vacanţei va exista personal de serviciu care va efectua lucrări de revizie şi reparaţii la instalaţii destinate utilităţilor, dar şi angajaţi care vor supraveghea şi sectoarele de activitate pentru a nu se produce eventuale avarii.

Acest articol a fost citit de 493 ori

5.0
02

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.