cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Actualitate » Evenimentul „Family Day by STC”, așteptat cu nerabdare de cugireni, s-a dovedit a fi un real succes

Evenimentul „Family Day by STC”, așteptat cu nerabdare de cugireni, s-a dovedit a fi un real succes

Publicat în 20.05.2017 la ora 23:00

În dimineața zilei de astăzi, 20 mai 2017, sub genericul ƒ„Family Day” by STC, Stadionul „Parc” din Cugir, situat pe strada „Rozelor” a găzduit un mega-eveniment cu surprize şi intrare liberă, între orele 10.00 – 23.00. O manifestare așteptată cu mare interes de localnici, cu numeroase și attractive distracţii pentru copii şi adulţi şi concerte cu Carla’s Dreams, Feli şi Holograf.

Încă de la primele ore ale dimineții, la poarta de la intrarea pe stadion așteptau sute de localnici, dornici să participe la această mare sărbătoare organizată de cea mai reprezentativă firmă din orașul de la poalele Drăganei.

Au fost instalate tobogane gonflabile uriașe, panouri de căţărat, reprezentări de tir cu arcul, clovni şi multe alte surprize pentru cei mari şi cei mici, astfel încât să îşi poată petrece ziua în familia STC, în aer liber. Pe gazonul stadionului a fost instalat un imens cort pentru 1.500 persoane, s-au amenajat tonete cu o varietate de produse alimentare, care vor fi oferite pe bază de tichete gratuit salariaților STC, familiilor acestora, dar și contra cost celor care doresc să le cumpere. Au fost asigurate echpe de ordine din cadrul poliției orașului Cugir, jandarmeriei și poliției locale, iar la intrarea pe stadion au fost amenajate 42 de toalete ecologice.

“În urmă cu trei ani, am realizat primul eveniment cu familiile la Star Transmission. Ziua porţilor deschise am transformat-o într-o zi a distracţiei, atât pentru adulţi, cât şi pentru copii. Ideea a fost de a aduce familiile angajaţilor mai aproape de firmă, datorită moto-ului care ne caracterizează, STC is more than Work, dar şi STC Family. Această zi era petrecută de angajaţi şi familiile acestora în cadrul celor două locaţii ale companiilor, în Sebeş şi în Cugir. Compania s-a dezvoltat semnificativ în ultimii ani, prin urmare familia STC s-a mărit considerabil”, ne-a transmis conducerea STC.

PROGRAMUL “Family Day by STC” a fost următorul:

Ora 10.00 Deschidere eveniment

Orele 10.00 – 19.30 Parc de distracţii pentru copii

Orele 19.30 – 22.45 Concerte: Feli, Holograf şi Carla´s Dreams

Orele 22.45 – 23.30 Încheiere eveniment

Activităţi: 7 tobogane, 5 bouncere, 4 trambuline, 2 trambuline Bungee, 2 rodeo, 2 panouri de căţărat, diverse activitati pe gonflabile, catering la preţuri minimale, carusel copii, porţi de fotbal, coşuri de baschet, tir cu arcul, mese de skandenberg

Surpriza evenimentului: Crazy Dance.

Acest articol a fost citit de 1632 ori

Evenimentul „Family Day by STC”, așteptat cu nerabdare de cugireni, s-a dovedit a fi un real succes
4.5 (90%) 4 votes

Comentarii

Un Comentariu la Evenimentul „Family Day by STC”, așteptat cu nerabdare de cugireni, s-a dovedit a fi un real succes

  1. cititor Răspunde

    21.05.2017 la 1:03

    Foarte frumos. Exceptional! Impreuna cu familia ne-am simtit exceptional. Felicitari organizatorilor.

    Părerea ta despre acest comentariu: Thumb up 0 Thumb down 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.