cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Actualitate » Eveniment deosebit dedicat copiilor care beneficiază de serviciile Centrului Multifuncțional din Vinerea

Eveniment deosebit dedicat copiilor care beneficiază de serviciile Centrului Multifuncțional din Vinerea

Publicat în 14.06.2017 la ora 13:17

Ieri, 13 iunie 2017, la Centrul Multifuncțional Vinerea – Cugir, a avut loc un emoționant eveniment. Așa cum s-a procedat în ultimii ani, în această perioada, copiii beneficiari ai serviciilor centrului au fost sărbătoriți.

Alaturi de ei, la aceasta activitate au participati elevi ai Scolii Gimnaziale ”Ioan Mihu” din Vinerea insotiti de prof Ioan Buda. Buna dispozitie, muzica, cantecele si jocurile distractive au fost asigurate de Scoala Magica-Muzic Form, coordonator Cristian Roman, Cercul de Teatru Cugir coordonat de actrița Maria Dodoc si psihopedagog Dana Lezpezeanu.

”Prin această manifestare s-a urmarit intarirea relatiilor de colaborare, comunicare, prietenie, dezvoltarea aptitudinilor de socializare cat si diseminarea exemplelor de buna practica privind educatia copiilor. Am dorit cu acest prilej sa sarbatorim copilaria si sa incercam sa aducem un mic zambet pe chipul copiilor si de ce nu, pe al tuturor participantilor”, ne-a declarat șeful centrului, ec. Silviu Samoilescu.

Desfasurarea evenimentului, a fost sustinuta de șefa SPAS Cugir Viorica Nedel.

Constantin Predescu

Facebook 

Acest articol a fost citit de 86 ori

Eveniment deosebit dedicat copiilor care beneficiază de serviciile Centrului Multifuncțional din Vinerea
5 (100%) 1 vote

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.