cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Sport » Etapa județeană a „Cupei Tymbark” la fotbal a fost câștigată de echipa Școlii Gimnaziale Nr. 3 din Cugir

Etapa județeană a „Cupei Tymbark” la fotbal a fost câștigată de echipa Școlii Gimnaziale Nr. 3 din Cugir

Publicat în 10.03.2017 la ora 23:24

Sala de sport din Cugir a găzduit astăzi, 10 martie 2017, etapa județeană a  „Cupei Tymbark”, la fotbal, competiție destinată grupei U8 – copii, din clasele pregătitoare, clasa a I-a și a II-a.

O întrecere organizată de Federația Română de Fotbal în parteneriat cu Ministerul Educației Naționale și Cercetării Științifice. În  cadrul etapei s-au întâlnit echipele Școlii Gimnaziale „Vasile Goldiș” Alba Iulia (antrenor Ioan Socaciu), Școala Gimnazială Câmpeni (antrenor Cornel Gojeiu) și Școala Gimnazială Nr. 3 Cugir (antrenori Cătălin Pașcanu și Ioan Bașca). Nu s-a prezentat la eveniment echipa unei școli gimnaziale din Blaj.

În urma partidelor disputate s-au obținut următoarele rezultate: Școala Gimnazială Nr.3 Cugir – Școala Gimnazială Vasile Goldiș Alba Iulia: 2 – 0; Școala Gimnazială Câmpeni – Școala Gimnazială Vasile Goldiș Alba Iulia: 1 – 6; Școala Gimnazială Nr.3 Cugir – Școala Gimnazială Câmpeni: 9 – 0.

Clasamentul este următorul: Locul 1: Școala Gimnazială Nr. 3 Cugir; Locul 2: Școala Gimnazială Vasile Goldiș Alba Iulia; Locul 3: Școala Gimnazială Câmpeni. Urmează etapa zonală de la Reșița programată pentru data de 31 martie unde, echipa Școlii Gimnaziale Nr. 3 Cugir v-a evalua alături de 5 echipe din județele Timiș, Arad și Hunedoara. Tot la finala zonală de la Reșița va juca și echipa de la Școala Gimnazială Nr. 3 Cugir, clasele III și IV.

Felicitări copiilor pentru pasiunea lor pentru sportul cu balonul rotund, pentru talentul , dăruirea în joc , spiritul de echipă și dorința de a învinge. Aceleași felicitări și antrenorilor, care se străduiesc să facă  din ei, viitori fotbaliști cu care să se poată mândri!

Constantin Predescu

Facebook 

Acest articol a fost citit de 261 ori

Etapa județeană a „Cupei Tymbark” la fotbal a fost câștigată de echipa Școlii Gimnaziale Nr. 3 din Cugir
5 (100%) 1 vote

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.