cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Sport » Eșec usturător în primul amical: ASA Tg. Mureş – Metalurgistul Cugir 4-0 (3-0)

Eșec usturător în primul amical: ASA Tg. Mureş – Metalurgistul Cugir 4-0 (3-0)

Publicat în 23.07.2014 la ora 0:20

Metalurgistul-Cugir-National-Sebis-returMetalurgistul Cugir a pierdut fără drept de apel cu scorul de 0-4 (0-3) prima întâlnire de verificare a verii, în deplasare cu ASA Tg. Mureș.

Divizionara terță a folosit acest întâi test sub comanda lui Dan Mănăilă pentru a se edifica asupra potențialului jucătorilor nou-veniți, printre care îi amintim pe Kalai, Vajda, Bold.

• Mănăilă: “în marea majoritate, nou veniții au lăsat o impresie bună”

Noi venim după o săptămână de pregătire, iar ei încep peste câteva zile Liga 1, este firesc să existe un decalaj. Pe undeva am fost sparing partener, ne-am expus din punct de vedere fizic. Sunt mulțumit de efortul jucătorilor, iar marea majoritate a jucătorilor aflați în teste ne-a satisfăcut”, a spus antrenorul Dan Mănăilă.

A fost un test foarte util și nu ne deranjează proporțiile scorului. ASA are o echipă extrem de valoroasă, foarte puternică, iar noi am primit golurile pe greșeli personale. Gazdele au apreciat prestația noastră“, a apreciat președintele Ciprian Pahone.

Cugirul încearcă să găsească un oponent pentru un nou meci amical la finalul săptămânii, miercurea viitoare fiind întâlnirea de cupă cu Speranța Biertan.

Pentru Metalurgistul au evoluat: V. Ignat – Bold, Kalai, Șt. Radu, Medeșan – Necșulescu, Vajda, M. Neagu, Șuteu – Itu, Cîrstean, iar după pauză au intrat Tăban, Negură, G. Goronea, A. Ianc, Homei, Dîncan (CSO Cugir), Cr. Kilin, Șuvaina și Horgoș (20 ani, Sănătatea Cluj). S-a renunțat la Condrea și n-au efectuat deplasarea, din diverse motive Gurincu, T. Tothăzan, Iovănescu

Prim-divizionara lui Adrian Falub a făcut astfel o ultimă repetiție înaintea startului Ligii 1, după o campanie extrem de spectaculoasă de transferuri, cu nume grele. Golurile au fost înscrise de De Jesus, Hora – două și J. Szekely.

FOTO: ARHIVĂ

Acest articol a fost citit de 345 ori

Eșec usturător în primul amical: ASA Tg. Mureş – Metalurgistul Cugir 4-0 (3-0)
5 (100%) 1 vote

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *