cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Actualitate » Episcopul greco-catolic de Lugoj, P.S. Alexandru Mesian, a vizitat Tabăra româno-italiană din Cugir

Episcopul greco-catolic de Lugoj, P.S. Alexandru Mesian, a vizitat Tabăra româno-italiană din Cugir

Publicat în 08.08.2015 la ora 10:00

În cursul zilei de miercuri, episcopul greco-catolic de Lugoj, P.S. Alexandru Mesian, însoţit de vicarul general, Angelo Narcis Pop, au vizitat Tabăra româno-italiană, organizată la Colegiul Tehnic „I.D. Lăzărescu” din Cugir.

episcop

Este cea de-a X-a ediţie a acestei manifestări organizate în perioada 2-9 august, cu sprijinul Parohiei greco-catolice din localitate, al cărei preot paroh este părintele Viorel Codrea. La eveniment au luat parte peste 150 de copii de toate vârstele din Cugir, Vinerea, Şibot şi Sebeş, mulţi dintre ei exprimându-şi bucuria reîntâlnirii cu P.S. Alexandru Mesian, care mulţi ani de-a rândul a onorat cu prezenţa sa tabăra organizată la poalele Drăganei. Activităţile se desfăşoară în sala de sport a colegiului, sub conducerea animatorilor instruiţi în anii anteriori de către italieni şi cuprind: dansuri, ateliere atractive pentru copii şi tineret, jocuri sportive pe echipe (handbal, volei, fotbal, baschet ş.a.). La tabără va mai lua parte şi Cercul de teatru al Casei de Cultură din Cugir, condus de actriţa Maria Dodoc. De menţionat că în organizarea activităţilor taberei sunt incluse cele două organizaţii ASTRAU, ai căror preşedinţi sunt Iulia Albu şi Alexandru Codrea, respectiv Asociaţia AGRU, a cărei preşedintă este preoteasa Ioana Codrea. Sâmbătă, 8 august, va avea loc premierea din cadrul concursurilor organizate în tabără.

Constantin Predescu

Acest articol a fost citit de 195 ori

Episcopul greco-catolic de Lugoj, P.S. Alexandru Mesian, a vizitat Tabăra româno-italiană din Cugir
5 (100%) 1 vote[s]

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.