cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Economie » Emil Muntean: „Parcurile industriale din România și-au îmbunătățit forța economică și competențele manageriale”

Emil Muntean: „Parcurile industriale din România și-au îmbunătățit forța economică și competențele manageriale”

Publicat în 01.05.2016 la ora 15:15

emil-nicolae-muntean-parcuri-industriale-cugirAcum câteva zile, la Brașov a avut loc Adunarea Generală a Asociației Parcurilor Industriale Tehnologice, Științifice și a Incubatoarelor de Afaceri din România (A.P.I.T.S.I.A.R.), reuniune consacrată unei analize pe anul 2015.

Pe ordinea de zi a întâlnirii au figurat: Raportul de activitate al Consiliului Director pe 2015, Bilanțul contabil al activităților la 31.12.2015, Aprobarea B.V.C. pe 2016, Hotărârea privind cuantumul cotizației de membru al asociației pe 2016, Aprobarea proiectului de Program de acțiuni prioritare ale Consiliului Director pe 2016. Evenimentul a avut loc la mai bine de 10 ani de la constituirea în 2005, a A.P.I.T.S.I.A.R, interval marcat de o dezvoltare semnificativă în plan economic, evidențiat și în rezultatele bune ale majorității rezidenților din parcuri, mai ales a celor mari.

Potrivit directorului general al APITSIAR, dr. ing. Emil Muntean, director la P. I. Cugir (foto), după alegerile din 2015 s-au produs importante schimbări în ceea ce privește îmbunătățirea forței economice a unor parcuri, creșterea competențelor manageriale din acest sector, participarea la expoziții și târguri, acordarea de sprijin îndrumare unor parcuri mici care se confruntă cu probleme deosebite, impulsionarea intențiilor de înființare de noi parcuri industriale.

Conform președintelui APITSIAR, există și loc de mai bine cum ar fi: mai buna colaborarea în cadrul asociației, o participarea mai mare la târguri și expoziții, precum și un răspuns guvernamental în ceea ce privește organizarea unei conferințe la nivel național pentru toate parcurile industriale din România. De menționat că Asociația Parcurilor Industriale din România are în componența sa 42 de parcuri industriale, dintr-un număr de 69 existente la nivel național, în care lucrează aproximativ 90.000 de salariați.

Constantin Predescu

Facebook 

Acest articol a fost citit de 165 ori

Emil Muntean: „Parcurile industriale din România și-au îmbunătățit forța economică și competențele manageriale”
5 (100%) 1 vote

Comentarii

2 Comentarii la Emil Muntean: „Parcurile industriale din România și-au îmbunătățit forța economică și competențele manageriale”

 1. NIK Răspunde

  02.05.2016 la 13:58

  Domnul Emil Munteanu vorbeste din povesti ,nu stie nici ce se intimpla la 2 etaje mai sus de birou dinsului adica la croitoria RODEX ,stie ca fetele de acolo nu sau luat salariile ca sa nu mai vorbim de bonurile de masa ,da salarile alea de 500si 6oo de ron (DE MIZERIE).Il intreb unde ie menejmentul acela performant de care tot vorbeste .Asi vrea sal vad ce raspuns poate da in legatura cu asta .Astept o luare de pozitie a dinsului in ziar .

  Părerea ta despre acest comentariu: Thumb up 0 Thumb down 0

 2. NIK Răspunde

  05.05.2016 la 14:04

  Ia zi dn.Pradescu a luat la cunostinta dn.Emil Munteanu de comentariu la articol sau tace ca ala in iarba ,ce zice unde ie menejmentul ala performant de care vorbeste.

  Părerea ta despre acest comentariu: Thumb up 0 Thumb down 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *