cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Societate » Învăţământ - Cultură » Elevii și profesorii de la Școala Gimnazială „Singidava” din Cugir au participat la festivitatea de închidere a anului școlar 2017 – 2018

Elevii și profesorii de la Școala Gimnazială „Singidava” din Cugir au participat la festivitatea de închidere a anului școlar 2017 – 2018

Publicat în 15.06.2018 la ora 20:41

Astăzi, 15 iunie 2018, a sunat clopoțelul pentru ultima dată în acest an la Școala Gimnazială „Singidava” din Cugir. Ca la fiecare sfârșit de an școlar, cadrele didactice au tras linie pentru a vedea rezultatele acestei perioade, iar cei mai buni elevi și-au primit „darurile” în cadrul festivității de premiere.

Festivitatea de încheiere a anului şcolar a adunat împreună , pentru sărbătorirea acestui eveniment un număr mare de elevi, cadre didactice, părinţi și bunici. Activitatea s-a desfășurat pe terenul de sport din curtea instituției și a fost deschisă de directorul școlii, prof. Floare Vlasea, care a felicită cadrele didactice pentru dăruirea de care au dat dovadă, elevii pentru rezultatele dobândite de-a lungul anului şcolar, părinţii şi bunicii pentru implicarea în viaţa școlii ,,Singidava”.

O unitate școlară cu rezultate meritorii care contribuie la promovarea culturii şi a civilizaţiei în comunitatea Cugir, promovează o educaţie bazându-se pe principiul egalizării şanselor, principiul valorilor morale , bunăstării emoţionale, într-un cuvânt o educaţie europeană de calitate.

„Dragii noștri elevi, suntem mândri cu toții de rezultatele deosebite obținute la învățătură, la concursurile și competițiile școlare și extrașcolare la nivel local, județean și național. Fiecare medalie, fiecare cupă, fiecare diplomă ori distincție demonstrează că sunteți deosebiți”, a spus profesoara Floare Vlasea.

La rândul său, directorul adjunct, prof. Stela Predescu a declarat: „Vreau să le mulțumesc colegilor mei, dascălilor acestei unități de învățământ pentru eforturile depuse în acest an școlar și nu numai, ci de-a lungul întregii cariere, pentru educarea elevilor acestei școli și pentru rezultatele la învățătură pe care o să le auziți astăzi, la sfârșitul anului școlar. Mulțumesc elevilor pentru eforturile depuse și, nu în ultimul rând, aș vrea să le mulțumesc părinților, care au fost mereu alături de școală în toate acțiunile intreprinse. Felicitări, încă o dată, elevilor în primul rând celor premiați, dar și celorlalți”.

Printre flori, profesori şi părinţi, elevii meritoși din clasele II-VII au fost felicitați pentru rezultatele dobândite, li s-au înmânat diplome și cărți. În acest cadru, cu emoție și bucurie şi-au luat rămas bun de la anul şcolar 2017 – 2018.

Facebook 

Acest articol a fost citit de 310 ori

Elevii și profesorii de la Școala Gimnazială „Singidava” din Cugir au participat la festivitatea de închidere a anului școlar 2017 – 2018
5 (100%) 1 vote

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.