cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Societate » Învăţământ - Cultură » Elevii merituoși ai Şcolii Gimnaziale “Singidava” din Cugir premiați de Asociaţia „Educator 2007”

Elevii merituoși ai Şcolii Gimnaziale “Singidava” din Cugir premiați de Asociaţia „Educator 2007”

Publicat în 20.12.2013 la ora 11:36

Conducerea şi cadrele didactice ale Școlii Gimnaziale “Singidava” Cugir au organizat ieri, 19 decembrie 2013, începând cu ora 16.00, un eveniment de mare intensitate cu puternice trăiri sufleteşti de emoţie şi mândrie care au  dovedit dacă mai era nevoie, că la Şcoala “Singidava” se scriu an de an noi poveşti despre performanţă. 

O instituţie serioasă unde elevii înregistrează numeroase succese la olimpiadele şcolare, la competiţiile sportive sau de creaţie, realizări concretizate în premii şi menţiuni care îi onorează atât pe competitori cât şi pe cadrele didactice care îi instruiesc.

Acesta a fost motivul pentru care, în prag de sărbătoare, scoala-gimnaziala-singidava-cugir-decembrie-2013 a găsit de cuviinţă să-i premieze pe elevii care prin efort şi strădanie neobosită scriu pagini în cartea cu poveşti de succes a şcolii.

La ora de bilanţ, înaintea marii sărbători a Crăciunului, şcoala se mândreşte cu 124 de participări din rândul elevilor de gimnaziu şi 58 de participări ale elevilor din ciclul primar, care au prins în bradul performanţelor şcolii 23 de premii I, 28 de premii II, 25 de premii III şi 31 de menţiuni. Cu trecerea timpului, alte pagini de succes s-au scris şi la olimpiadele judeţene, de unde s-au strâns 12 premii I, 10 premii II, 8 premii III şi 15 menţiuni.

Sub îndrumarea competenţă a dascalililor, 4 elevi ai şcolii au reuşit să facă cunoscută instituţia prin participarea la olimpiadele naţionale de lingvistică, educaţie civică şi Concursul Naţional de proiecte europene “Made for Europe”.
La frumoasele rezultate ale şcolii se mai adaugă cele legate de implicarea elevilor şi profesorilor în peste 25 de proiecte educative, dintre care amintim: Şcoala mea verde, Pro Natura, Competiţia Naţională O activitate de succes în cadrul săptămânii “Să ştii mai multe, să fii mai bun” şi Primăvara copiilor de la Singidava.

În prezenţa directorului şcolii prof. Rozalia Mihu, a directorului adj. Gabriele Lupu, a consilierului educativ Dan Moldovan şi a mai multor cadre didactice ale şcolii, profesoarele Floare Vlasea şi Monalisa Borza au înmânat elevilor care s-au remarcat în competiţiile şcolare amintite, “Catalogul Performerilor 2013”, precum şi pachete cu daruri de Crăciun. Iar pentru nenumăratele ,,stelute” prinse în bradul performanţelor şcolii au primit din partea dascălilor felicitări şi urări de sănătate, bucurii şi noi succese în anul care bate la uşă.

C. P.

Acest articol a fost citit de 602 ori

Elevii merituoși ai Şcolii Gimnaziale “Singidava” din Cugir premiați de Asociaţia „Educator 2007”
5 (100%) 1 vote

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *