cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Societate » Învăţământ - Cultură » Elevii din „Clasa Fluturașilor”, de la Școala Gimnazială Nr. 3 din Cugir, au sărbătorit 100 de zile de „Step by Step”

Elevii din „Clasa Fluturașilor”, de la Școala Gimnazială Nr. 3 din Cugir, au sărbătorit 100 de zile de „Step by Step”

Publicat în 07.03.2018 la ora 15:37

Primăvara a adus copiilor din cadrul alternativei educaţionale „Step by Step”, de la Școala Gimnazială Nr. 3 din Cugir, un dar minunat: Sărbătorirea celor 100 de zile de şcoală.

Cu emoţii, entuziasm şi creativitate, elevii clasei pregătitoare B „Clasa Fluturașilor” îndrumați de prof. înv. primar: Rozalia Mihu și Eugenia Bogdan, au realizat alături de părinți, bunici și invitați, o sărbătoare dedicată primelor 100 de zile de școală prin momente pline de semnificaţii şi aşteptări valoroase pentru toţi cei prezenţi.

Cel mai important, mai aşteptat și mai atractiv moment a fost expunerea colecţiilor personale din 100 de obiecte, realizate la ceas aniversar, de copii pentru acest eveniment. Album cu poze din prima zi de școală și până în prezent, machete cu 100 de mașinuțe sau 100 de nasturi, 100 de stegulețe, castelul regelui sau colecția de 100 de obiecte folosite în construcții, sunt doar câteva exemple.

O surpriză neașteptată a fost oferită de colegii mai mari din clasa a III-a B, step by step, (prof. Dorina și Dorin Brândușe) care i-au „răsfățat” pe cei mici cu frumoase cântece și i-au asigurat de tot sprijinul lor. La activitate a participat și directorul școlii, prof. Stela Anca Țîrlea care a folosit prilejul de-ai felicita deopotrivă pe copii, părinți si cadre didactice pentru parcurgerea celor 100 de zile de școală în alternativa educațională Step by Step.

„Astăzi, fost o zi foarte importantă pentru clasa noastră, pentru că am împlinit 100 de zile de activitate. Ne-am pregatit mult pentru a sărbători, aşa cum se cuvine în acest moment, care este unul specific alternativei step by step şi care are ca obiectiv principal evidenţierea cunostinţelor instructiv – educative pe care le-au acumulat”, au ținut să precizeze profesoarele Rozalia Mihu și Eugenia Bogdan.

Se poate concluziona că a fost o activitate specială, sensibilă şi cu multiple semnificaţii, fapt ce impune să felicităm atât învăţătoarele, copiii, cât şi părinţii. Evenimentul s-a încheiat la sala de evenimente a restaurantului WeekUp cu o surpriză oferită de părinții copiilor, tortul festiv, urmat de ritmuri muzicale.

Constantin PREDESCU

Acest articol a fost citit de 253 ori

Elevii din „Clasa Fluturașilor”, de la Școala Gimnazială Nr. 3 din Cugir, au sărbătorit 100 de zile de „Step by Step”
5 (100%) 1 vote

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.