cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Societate » Învăţământ - Cultură » Elevii de la Școala Gimnazială „Singidava” și preșcolarii de Grădiniţa cu program prelungit „Prichindel” din Cugir reuniți în pași de dans

Elevii de la Școala Gimnazială „Singidava” și preșcolarii de Grădiniţa cu program prelungit „Prichindel” din Cugir reuniți în pași de dans

Publicat în 30.03.2017 la ora 20:12

Casa de Cultură a oraşului Cugir a găzduit ieri, 29 martie 2017, „Ziua violet” – activitate organizată de Școala Gimnazială „Singidava” Cugir în cadrul proiectului educațional  „Curcubeul Copilăriei”, eveniment desfășurat în urma unui parteneriat încheiat între cele două instituții menționate.

Ultima culoare a curcubeului (violet) a reunit în paşi de dans şcolari şi preşcolari însoţiţi de învățătoarele Mihaela Codea, Corina Haţegan (Școala „Singidava”), prcum  şi de educatoarele Elena Țigan, Cornelia Uritescu și Emilia  Budereș (de la  Grădiniţa cu program prelungit „Prichindel”)

Cei prezenţi la activitate au fost conduşi în tainele dansului de către instructorul Sergiu Prodan, coordonator al Cercului „ProDance 2007” Cugir. Energia, veselia şi buna dispoziţie au umplut ringul de dans. Ambianţa deosebită i-a ridicat la dans chiar şi pe cei mai timizi învăţăcei.

Pentru a demonstra ce înseamnă munca şi perseverenţa, în faţa celor prezenţi au dansat două perechi de dansatori de performanţă care au obţinut numeroase premii la concursurile naţionale, perechi formate din Eric Prodan –  Castilia  Măieraș şi Robert Stoian – Luisa Baltă.

La eveniment au fost prezente directorul Casei de Cultură prof. Rodica Florea şi inspector de specialitate  Diane Țigănilă.

Facebook 

Acest articol a fost citit de 106 ori

5.0
01

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.