cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Societate » Învăţământ - Cultură » Elevii de clasa a VIII-a au primit informaţii despre oferta educaţională a Colegiului Naţional „David Prodan” din Cugir în cadrul “Zilei Porţilor Deschise”

Elevii de clasa a VIII-a au primit informaţii despre oferta educaţională a Colegiului Naţional „David Prodan” din Cugir în cadrul “Zilei Porţilor Deschise”

Publicat în 07.04.2014 la ora 16:23

Colegiul-David-Prodan-Cugir-Apr-2014Elevii claselor a VIII-a de la untăţile şcolare din Cugir cât și cei de la Scoala Gimnazială „Iosif Sârbu” din Şibot au fost oaspeţii Colegiului Naţional „David Prodan”, în cadrul evenimentului ,”Ziua Porţilor Deschise”, manifestare organizată cu prilejul săptămânii „Să ştii mai multe, să fii mai bun”.

 Aceştia au vizitat colegiul cu sălile de clasă, cabinetele, laboratoarele, expoziţiile, amfiteatrul, au obţinut informaţii despre oferta educaţională pentru anul de învăţământ 2014-2015. A fost o zi plină de activităţi, o ocazie bună pentru ca instituţia şcolară să-şi promoveze imaginea, iar cadrele didactice şi elevii liceului s-au străduit să pună la dispoziţia oaspeţilor informaţii privind realizările obţinute de liceu de-a lungul timpului.

Vizitatorii au fost înştiinţaţi şi în legătură cu programul manifestărilor organizate de colegiu, în cadrul săptămânii “Să ştii mai multe, să fii mai bun”. Un program care cuprinde activităţi culturale, sportive, tehnico-ştiinţifice, participări la ateliere de lucru, dezbateri despre lumea filmului, dezbateri privind violenţa, întâlnire cu famracişti şi cadre medicale, jocuri distractive pe calculator, expuneri privind Universul Cărţii.

Nu lipsesc de pe agenda săptămânii “Să ştii mai multe, să fii mai bun” activităţile de ecologizare a oraşului, încetăţenite de ani buni la Colegiul “David Prodan” care se vor derula joi, 10 aprilie în Parcul “Doina”, pe albia şi malurile Râului Cugir, în curtea şi împrejurările şcolii.

Potrivit directorului colegiului, prof Lilica Vanţ, ultima zi din cadrul programului de activităţi se va încheia vineri, 11 aprilie, zi în care de la ora 9.00, elevii liceului vor susţine un  spectacol cultural artistic desfăşurat la Casa Orăşenească de Cultură sub genericul “Tinere talente”.

Constantin PREDESCU

Facebook 

Acest articol a fost citit de 862 ori

Elevii de clasa a VIII-a au primit informaţii despre oferta educaţională a Colegiului Naţional „David Prodan” din Cugir în cadrul “Zilei Porţilor Deschise”
5 (100%) 1 vote

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.