cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Actualitate » Elevii Colegiului Naţional “David Prodan” Cugir vor organiza joi un spectacol caritabil

Elevii Colegiului Naţional “David Prodan” Cugir vor organiza joi un spectacol caritabil

Publicat în 14.12.2013 la ora 16:33

arata-ca-iti-pasa-cugirCasa Orăşenească de Cultură Cugir va găzdui joi, 19 decembrie 2013, începând cu ora 18.00, spectacolul caritabil intitulat ,,Arată că îţi pasă”, eveniment organizat de Consiliul elevilor de la Colegiul Naţional “David Prodan” din Cugir.

O iniţiativă aparţinând unui grup de elevi ai colegiului, împreună cu profesorul Alin Toderescu care de câţiva ani, fie de sărbătorile de Crăciun sau cele de Paşte fac gesturi umanitare care-i onorează, arătând că şi lor le pasă de semenii lor aflaţi la nevoie.

Evenimentul, organizat înainte cu câteva zile înaintea sărbătoririi Naşterii Domnului Iisus Hristos, are ca scop strângerea de donaţii, iar elevii şi profesorii se vor mobiliza să achiziţioneze alimente care vor fi dăruite familiilor nevoiaşe din oraş.

“Spectacolul organizat de către noi este menit totodată să atragă atenţia şi altor persoane, organizaţii sau asociaţii, că este imprtant ca cel puţin la astfel de sărbători să fim mai solidari cu semeni de-ai noştri oropsiţi de soarta şi care au nevoie de câte ceva de pus pe masa de Crăciun. Să arătăm că şi nouă ne pasă de soarta lor”, ne-a declarat  consilierul educativ, prof, Alin Toderescu.

C. P.

Facebook 

Acest articol a fost citit de 347 ori

Elevii Colegiului Naţional “David Prodan” Cugir vor organiza joi un spectacol caritabil
5 (100%) 2 votes

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *