cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Societate » Monden » Elena Simon și Daniel Tatu au câștigat trofeele de Miss si Mister la „Balul îndrăgostiților” organizat de cele două colegii din Cugir cu ocazia „Dragobetelui”

Elena Simon și Daniel Tatu au câștigat trofeele de Miss si Mister la „Balul îndrăgostiților” organizat de cele două colegii din Cugir cu ocazia „Dragobetelui”

Publicat în 24.02.2018 la ora 18:46

Aproximativ 400 de participanți au dorit să fie prezenți ieri seară la „Balul îndrăgostiților”, eveniment organizat la Casa de Cultură din Cugir, cu ocazia „Dragobetelui”, de către Colegiul Național „David Prodan” și Colegiul Tehnic „Ion D. Lăzărescu” Cugir.

Organizat în premieră de consiliile elevilor din cadrul celor două colegii locale, sub îndrumarea profesorilor Alin Teodorescu (Colegiul Național David Prodan) și Liliana Dache (Colegiul Tehnic I. D. Lăzărescu), balul s-a dovedit deosebit de atractiv cu un program spectaculos, plin de farmec și umor.

Sub genericul „Balul Îndrăgostiților All Star”, într-un decor ales anume pentru astfel de ocazii, spectatorii au avut prilejul să urmăreac și aplaude la scenă deschisă mai multe momente de dans, muzică, concursuri atractive, pantomimă și scene umoristice. Un rol important în derularea spectacolului l-au jucat prezentatorii balului, elevii Ioana Banu și George Vâjdea, Cele cinci perechi care s-au luptat pentru titlul de Miss și Mister ai balului, au fost: Ioana Turlea și Cătălin Căliman, Bogdan Mărginean și Elena Oproiu, Mihaela Sterp și Andrei Dumitrașcu, Elena Simon și Daniel Tatu, Ecaterina Stanc și Andrei Opra. Juriul, format din Liliana Dache, Denisa Avram,  Ionuț Iancu, Serafina Oargă, Florin Râșteiu ( din partea Consiliului Național al Elevilor Alba), Lorena Vaidasigan, Ovidiu Oargă (reprezentând comitetul de părinți) i-a declarat câștigători ai titlului de Miss și Mister ,,Balul Îndrăgostiților” pe Elena Simon – Colegiul Tehnic I,, Ion D. Lăzărescu” și Daniel Tatu – Colegiul Național ,,David Prodan.

Pe podium au mai urcat: locul IV – Mihaela Sterp și Andrei Dumitrașcu, locul III – Bogdan Mărginean și Elena Oproiu și Locul II – Ioana Turlea și Cătălin Căliman, iar Premiul de Popularitate al balului a ajuns la perechea formată din Ecaterina Stanc și Andrei Opra.

Acest articol a fost citit de 253 ori

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.