cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Sport » Egalitate pentru echipa de sub Drăgana, în ultimul amical al verii: Industria Galda – Metalurgistul Cugir 1-1 (0-0)

Egalitate pentru echipa de sub Drăgana, în ultimul amical al verii: Industria Galda – Metalurgistul Cugir 1-1 (0-0)

Publicat în 18.08.2017 la ora 20:25

Derby-ul judeţean amical dintre Industria Galda şi Metalurgistul Cugir, ultima repetiţie înaintea startului stagiunii Ligii a 3-a, s-a încheiat cu scorul de 1-1 (0-0), după o confruntare echilibrată, în care fotbalul a apărut în actul secund, iar golurile s-au înscris în ultimele 5 minute.

Scorul a fost deschis de nou-intratul Cioară (85), din lovitură liberă de la 20 de metri, executată pe „scurt”, fază la care portarul N. Bănică a fost păcălit, dar o altă rezervă, Făgărășanu (88) – „cap’ din apropiere la centrarea lui Bold.

Ambele conjudețene au abordat disputa cu sportivitate, lăsând o impresie bună la ultimul amical înaintea startului sezonului de săptămâna viitoare.

Metalurgistul rămâne singura echipă din Alba invincibilă în amicale în această vară.

Precedentul duel direct, sub Drăgana a fost tranşat de amfitrioni, scor 2-1, primul eşec al Industriei în jocurile de verificare, până la ora acestui meci Metalurgistul având 7 victorii din 7 în partidele test.

 • S-a jucat după pauză

Actul întâi, unul echilibrat, a fost unul cu puține situații de opartă, doar șutul lui Codrea (29), reținut de Iancău fiind de consemnat, în rest doar accidentarea stupidă a juniorului cugirean Cioban, căruia i s-a umflat genunchiul drept (18), fiind substituit de Vărărean. La reluare a fost altceva, un ritm mult mai bun, un joc presărat cu oportunități. Prima ocazie imensă a fost irosită de S. Mureșan (49) – reluare cu capul peste transversală. Cugirul a replicat imediat, iar „bomba” lui Negrescu (52) a fost scoasă în corner de Iancău.

• Un chilian sub Drăgana

În actul secund, în distribuția oaspeților și-a făcut apariția atacantul chilian Guillerme Cortes Monroy (18 ani), aflat la prima aventură în Europa, ultima dată legitimat la Iberia, Primera B, în țara natală, Călin Moldovan folosindu-l în ultimele 45 de minute

Industria (antrenor Paul Ciucă): Iancău – Frențiu, Haiduc, R. Trif, Gombocz – Oniche – G. Goronea, Cernea, Buligă, Dup – S. Mureșan; au mai intrat Căt. Ștef (revenit din Germania), Olar, Costea, Vonya, D. Popa, Fl. Schiau, Cioară, Rodean, Puha, absenți Sîrbu (accidentat), D. Lupșan, Boancă, Baghiu, A. Crăciun, Bîrsan (din diverse motive)

Metalurgistul: Bănică — Tăban, Negrescu, Șt. Radu, Cioban – Udrea, Măd. Popa, Scurtu, Afrapt – G. Olteanu, Codrea; au mai jucat Vărărean, Șaucă, Sorian, Itu, Bold, Făgărășanu, , Cortez-Monroy (Chile) ; nu au jucat Crivăț, M. Neagu, Șuteu – accidentat.  Antrenori Călin Moldovan și Lucian Itu.

Acest articol a fost citit de 65 ori

Egalitate pentru echipa de sub Drăgana, în ultimul amical al verii: Industria Galda – Metalurgistul Cugir 1-1 (0-0)
5 (100%) 1 vote

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.