cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Actualitate » Echipa lui Coroian a câștigat în prelungiri și rămâne invincibilă în retur: CS Iernut – Metalurgistul Cugir 1-2 (0-0)

Echipa lui Coroian a câștigat în prelungiri și rămâne invincibilă în retur: CS Iernut – Metalurgistul Cugir 1-2 (0-0)

Publicat în 28.03.2015 la ora 17:50

Metalurgistul-Cugir-Ariesul-Turda-2015Metalurgistul Cugir a dat lovitura, în deplasarea de la Iernut, câștigând în ultimele secvențe cu 2-1 (0-0), grație unui autogol înscris în minutul 90+4 de R. Stoica!

Este al doilea joc din primăvară adjudecat de gruparea de sub Drăgana, din pricina unei erori a adversarilor, după cel din runda inaugurală când Frențiu (Industria) a trimis în propria poartă, tot în prelungiri. „Felicit băieții că au crezut până în ultima secundă. Se poate spune că s-a repetat istoria întâlnirii cu Galda, dar în același timp îi felicit și pe conjudețeni pentru că s-au impus împotriva Unirii Dej„, a precizat președintele Ciprian Pahone.

• Dominare categorică, vine derby-ul cu liderul!

Elevii lui Coroian continuat seria invincibilităţii şi la Iernut, unde au întâlni o echipă incomodă a returului și au 10 puncte strânse din 12 posibile în retur. Metalurgistul a dominat copios confruntarea, având o sumedenie de ocazii ratate, inclusiv o bară prin M. Neagu (min. 70).

R. Stoica a deschis scorul în minutul 53 (eroare în defensivă), dar egalarea a venit în minutul 58, când Avramescu a prins o torpilă de la peste 35 de metri! În ultimele secvențe, M. Neagu a executat un corner, iar nefericitul R. Stoica a deviat greșit. Metalurgistul se poziționează pe locul 4, la 5 puncte de liderul FCM Baia Mare, pe care o va întâlni runda viitoare acasă.

Metalurgistul: Gurincu – Tăban (59, G. Goronea), Gugu, Șt. Radu, Medeșan, Bold, Ispas (75, Olteanu), Avramescu, Neagu, Itu (78, Necșulescu), Cârstean (88, Pântea); rezerve: Lăncrănjan, Negru, Piko.

• Iată celelalte rezultate înregistrate in cadrul etapei a XVII-a a Seriei a V-a a Ligii a 3-a:

Vineri 27 Martie: FC Arieşul 1907 Turda – Sănătatea Cluj  2-1 și CSC Sânmartin – FC Zalău  0-2

Sâmbătă 28 Martie: FC Municipal Baia Mare – CS Oşorhei 4-0, Unirea Jucu – FCM Avântul Reghin 0-3, Industria Galda – Unirea Dej 3-0 și CSM Sighetu Marmaţiei – FC Gloria Progresul Bistrița 0-0

clasament-etapa-17-2015

FOTO: ARHIVĂ

Acest articol a fost citit de 261 ori

Echipa lui Coroian a câștigat în prelungiri și rămâne invincibilă în retur: CS Iernut – Metalurgistul Cugir 1-2 (0-0)
5 (100%) 2 votes

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *