cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Societate » Învăţământ - Cultură » Echipa „IDL ELECTRONICS” din Cugir s-a clasat pe locul 9, la Concursul Național de Robotică „First Tech Challenge România”

Echipa „IDL ELECTRONICS” din Cugir s-a clasat pe locul 9, la Concursul Național de Robotică „First Tech Challenge România”

Publicat în 27.03.2019 la ora 12:52

La Concursul Național de Robotică „First Tech Challenge România”, faza finală, desfășurat la finalu săptămânii trecute, în Sala Polivalentă din București au participat 120 de echipe , repartizate în 2 divizii: „Coandă” și „Vlaicu”.

Echipa „IDL ELECTRONICS” de la Cugir a făcut parte din divizia „Coandă” și în urma celor 6 meciuri disputate de către fiecare echipă, prin tragere la sorți, s-a clasat pe locul 9.

„Ne-am evidențiat atât prin construcția și controlul robotului, cât și prin realizarea unui Caiet tehnic, astfel încât, la categoria Control Award am obținut locul 3 din 120 de echipe. Am fost onorați de participarea domnului Kip Thorne, fizicianul care în 2017 a primit premiul Nobel și care a fost referent la realizarea filmului SF – Interstellar”.

De asemenea, în deschidere a spus câteva cuvinte Excelența sa, Hans Klemm, ambasadorul SUA la București, care susține „Asociația Nație prin Educație” în desfășurarea acestui concurs, aflat la al treilea sezon, ne-a declarant profesoara Dache Liliana. Echipa „IDL Electronics” a avut următoarea componență: 10 elevi – Gorea Adrian, Simu Alexandru, Corpodean Vlad, Cimporescu Narcis, Tatu Alexandru, Mocian Daniel, Duca Bogdan, Călugăr Miruna, Ion Bogdan, Negrea Antoniu, precum și 3 mentori și anume: Ion Nicu, Toma Florin, Dache Liliana.

În calitate de echipă premiată, elevii s-au bucurat să se fotografieze, alături de Dana Războiu, președinta Asociației Nație prin Educație.

Facebook 

Acest articol a fost citit de 364 ori

Echipa „IDL ELECTRONICS” din Cugir s-a clasat pe locul 9, la Concursul Național de Robotică „First Tech Challenge România”
5 (100%) 1 vote[s]

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.